december 4.
Borbála, Barbara

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nincs megállás: Ezerrel pörög Szőcs Renáta
Nem sokat alszik a szépséges énekesnő az elmúlt időszakban az biztos! 

Az énekesnő közösségi oldalán írta meg, hogy mostanában nem sok időt tud fordítani a pihenésre, annyi a tennivaló és koncert:

"Ne haragudjatok, hogy nem tudok egyből válaszolni az üzenetekre, de nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat írtatok! Nagyon pörgős napok vannak még előttünk, de igyekszem válaszolni, ahogy minden lejárt.
Tegnap forgattunk egész nap 0 alvással, mert a tegnapelőtti koncertről hajnalba értünk haza és egyből kezdtünk is sminkelni és forgatni. Körülbelül 40 órát voltunk úgy ébren, hogy egy órát se aludtunk közben.
Ma újból koncertre megyek és aztán vár ránk még egy hosszú utazás és hétvégén megint koncert.
Remélem kíváncsiak vagytok az új dalra és a klipre, nagyon izgalmas volt, teli s tele vagyok új élményekkel, amiket alig várom, hogy elmeséljek nektek is. Igyekszem mi hamarabb pótolni a lemaradásokat.
Köszönöm még egyszer nektek az érdeklődést!"

Mi sok-sok kitartást és erőt kívánunk Reninek a húzósabb időszakhoz, abban azonban biztosak vagyunk, hogy amibe Reni belekezd, azt százszázalékosan teljesíteni is fogja! 

A megnyugtató poszt alá Reni egy szuper naplementében készült fotót is posztolt, és meg kell mondjuk, az énekesnő jobb formában van, mint valaha! 

Korábban a Sztárban Sztár harmadik adásának végén Szőcs Renátának kellett búcsúznia a műsortól. A Mokka adásában akkor Reni arról mesélt, hogyan érez a kiesése után, sőt azt is elárulta, miért "engedte el" kicsit a versenyzést...

Előnézeti kép forrása: Szőcs Renáta Instagram-oldala

2019. július 5. 12:29

Címkék: celebszemle   szőcs reni   szőcs renáta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG