augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hevesi Kriszta megdöbbentő igazságot mondott az alkoholról
Hevesi Kriszta egy nagy összefüggésre világított rá közösségi oldalán az alkohollal kapcsolatban.

Itt a nyár, a fesztiválszezon és a vízparti hűsölések időszaka. A jó időben és a bulik alkalmával gyakran előkerül az alkohol is, melynek túlzott fogyasztása az emberi szervezetre is igencsak veszélyes lehet, akár halált is okozhat.

Hevesi Kriszta és Zacher Gábor soproni előadásuk után készítettek egy közös képet magukról, melyhez Kriszta a következőket fűzte:

"Sokszor beszélünk arról, hogy hányan halnak meg az alkohol következtében - s elfeledkezünk arról, hogy viszont milyen sokan születnek is!..." - írta meg a nagy igazságot.


Elkezdődött a fesztivál szezon. A kecsegtető fellépőket ígérő bulikra, több tízezer fiatal látogat ki, olyanok is, akik nem feltétlenül vannak tisztában saját határaikkal, korlátaikkal. De vajon miért növekszik meg a drog- és alkoholfogyasztás a fesztiválokon a fiatalok körében? A tavalyi év sikerére való tekintettel a szervezők az idén is folytatják a Safety First programot. Ennek részleteiről Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Zacher Gábor toxikológus mesélt a Mokkában.

Előnézeti kép forrása: Hevesi Kriszta Instagram-oldala

2019. július 2. 10:00

Címkék: celebszemle   hevesi kriszta   Zacher GáborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG