október 27.
Szabina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hódi Pamela elárulta: Ekkor érkezik hozzájuk a baba
Hódi Pamela és kedvese a gyermekvállaláson gondolkoznak, hamarosan el is kezdenek majd dolgozni az ügyön.

Hódi Pamela őszintén vallotta meg a Mokka nézőinek, hogy nem akart párkapcsolatot akkor, amikor megismerkedett és beleszeretett Bencébe. Az élete azonban kerek egész lett azóta, amióta egy párt alkotnak a férfivel, jövőbeli terveik pedig egyre nagyobbak és nagyobbak, amelyek között egy édes kisfiú terve is szerepel. 

Gönczi Gábor élete is megváltozott nagy fogyása óta, teljes életmódváltása mögött mind esztétikai, mind egészségügyi okok is húzódtak. A műsorvezető számára a legnehezebb az éjszakai nassolásról való lemondás volt, azonban az ízletes ebédeket diétázása közben sem kellett nélkülöznie.

Nem csak Pamelának, de Korda Györgynek is fordulóponthoz érkezett a párkapcsolata, hiszen negyven éves évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári, akik a sikeres VOLT fesztiválon levő koncertjükről, és sikerük és kapcsolatuk titkáról meséltek a Mokka nézőinek.

A hét megrendítőbb beszélgetésében Szvitacs Alexa könnyeivel küszködve mesélt az őt ért tragédiáról. Biczó László ügyvéd szerint az amputáció hátterében egy tampon által okozott bakteriális fertőzés állhat, amely toxikus sokk szindrómát idézett elő.

2019. június 29. 13:22

Címkék: celebszemle   hódi pamela

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG