június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Exkluzív beszámoló Minszkről: Ungvári Miklós így élte meg az Európa Játékokat
Az Exatlon Hungary Bajnoka Minszkből való hazatérése után rögtön a TV2.hu-nak nyilatkozott a világversenyen szerzett tapasztalatairól, élményeiről.

Idén immáron második alkalommal rendezték meg az Európa Játékokat. A hatalmas multisport esemény az Olimpia előszobájának is mondható. Közel 4000 sportoló képviseltette magát 15 különböző sportágban, köztük az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós is.

Már az utazás sem telt eseménytelenül, hiszen a reptéren máris egy ismerős arcba botlott Ungi:

˝Úton vagyok a II. Európa Játékokra. Nézzetek kivel találkoztam a repülőtéren ˝

Ungi a nyitóünnepségen egy igen megtisztelő feladatot kapott, hiszen ő volt a magyar csapat zászlóvivője.

Ungi már az előző játékokon is részt vett, ahol a hetedik helyen zárt. Habár most nem sikerült ilyen kiemelkedő teljesítményt elérnie, bánatát enyhítette, hogy öccse, Attila parádésan szerepelt, ugyanis bronzérmet szerzett.

˝Ha az egyik Ungvári nem is, de legalább a másik megmutatta, hogy bizony számolni kell velünk˝ - nyilatkozta az olimpikon.

Elmondása szerint húzóerőnek tekintik egymást fivérével, hatalmas motivációt nyújtanak egymásnak.

A következő megmérettetés Budapesten vár Ungira, ami szintén egy fontos állomása a tokiói olimpiának. A Budapest Grand Prix-en ismét értékes kvalifikációs pontokat lehet szerezni.

További sok sikert kívánunk Unginak, aki többször bebizonyította már, hogy nemcsak kiváló sportoló, de emberségből is jeles:

2019. június 29. 7:00

Címkék: ungvári miklósKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG