január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Köböl Anita vallomása: ˝nem egy traumatikus élmény˝
A csodaszép műsorvezető elárulta miért nem posztol olyan képeket, mint mások.

Köböl Anita most egy hihetetlen vallomást tett arról, miért nem posztol levendulamező közepéről és miért nem lehet őt látni lila virágtakaróban, mikor körülötte mindenkit.

A csodaszép műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg a fotót, melyen tetőtől talpig sárga ruhát visel. Ezzel szerette volna kompenzálni a lila szín hiányát, mert ugyan a levendula illatát nem bírja elviselni, a sárga színt annál inkább szereti. Ezt pedig egy gyerekkori élménynek köszönheti, amit le is írt követőinek:

˝Mindenki posztolja a levendulás képeket, de én sajnos molylepke lehettem előző életemben, mert nem igazán szeretem az illatát, így nem is mentem pózolni a mezőre. Cserébe viszont itt egy újabb sárga összeállítás.

Ezt valószínűleg gyerekkoromból hozom, szerencsére nem egy traumatikus élményből: volt ugyanis kicsiként egy sárga fürdőruhám, az edzőm pedig úgy hívott "gyere kicsi sárgarigó, csobbanj egyet". Szóval van szerintem egy különös kötődésem, cuki volt.

Hogy ez miként jön a levendulához, azt ne kérdezzétek.˝

Köböl Anitával tehát így esett az eset! De meg kell hagyni, talán nem is baj, hiszen fantasztikusan néz ki ebben a sárga kollekcióban!

Előnézeti kép forrása: Köböl Anita Instagram oldala.

2019. június 27. 12:00

Címkék: köböl anita   celebszemle   nyár

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG