augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Emberek sorsa függött Madár Verától
A Jóban Rosszban csinos színésznője nehéz fába vágta a fejszéjét.

Galambos Gyöngyit alakító Madár Vera rengeteg mindenben tehetséges, azonban a tájékozódással meggyűlik a baja:

"Az az igazság, hogy GPS-szel sem tudok tájékozódni, nem hogy anélkül. Emiatt már sokszor vicces helyzetbe kerültem, például egyetemista koromban egy kisebb társasággal mentünk nyaralni, akikkel 150 km-es kitérővel értük el az úti célt, ugyanis rám bízták a navigálást." - mesélte nevetve a Vera.

A sors fintora, hogy a gyönyörű színésznő ennek ellenére egy ideig Spanyolországban dolgozott idegenvezetőként, úgy hogy nem beszélt spanyolul, de még tájékozódni sem tudott.

"Jelentkeztem erre az idegenvezetői munkára, de amikor meghallottam, hogy Spanyolországba kell mennem, nem tudtam mi lesz velem nyelvtudás és helyismeret nélkül. Bemagoltam az adott város nevezetességeit, azonban amikor a tapasztalt sofőr megállt egy hegy aljánál, hogy innentől én kísérjem fel a szállásig a turistákat, nagyon megijedtem. Fél úton, amikor már fogalmam sem volt hol vagyunk, azon gondolkodtam, hogy mondjam el ezeknek az embereknek, hogy még életemben nem jártam itt." - emlékezett vissza a színésznő.

Csodával határos módon Vera mégis rátalált a szállásra, azonban nem bánja a kalandot, hisz elmondása szerint minden eddigi tapasztalata kellett ahhoz, hogy azzá a nővé válhasson, aki ma lehet.

A gyönyörű színésznőt a rossz tájékozódó képessége sem tartja vissza az újabb kalandoktól, így ezen a nyáron édesanyjával, valamint férjével is terveznek külföldi nyaralást.

madár vera.jpg

A gyönyörű színésznő külföldi nyaralásán

madár vera 2.jpg

Madár Verának nincs mit takargatnia hibátlan alakján

A Jóban Rosszban című sorozatot minden hétköznap 20.20-tól láthatod a SuperTV2-n, ha pedig még több érdekességet szeretnél megtudni Madár Veráról, less bele az alábbi videóba!

2019. június 29. 9:52

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   jóban rosszban   madár veraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG