február 25.
Géza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Átlátszó felsőben villantott Gáspár Evelin
A celeblány dögösebb, mint valaha! 

Gáspár Evelinnek nem kell a szomszédba mennie egy kis szexiségért, bizonyítja ezt legújabb közösségi oldalára kiposztolt fotója is! 

Evelin mostanában nem csak a fitnesz, hanem a divat koronázatlan királynője is, hiszen bámulatos szettekben szokott megjelenni Budapest utcáin! Így történt ez most is, mikoris egy rooftop bárba látogatott el a csodálatos celeblány, és egy átlátszó, dögös felsőben mutatta meg a nagyvilágnak bájait. A ruházat igazán bevállalós, hiszen jól látszik benne Evelin melltartója, és csodálatos alakja is, amiért oly sokat dolgozott.

Gáspár Evelin őszintén mesélt arról, hogy milyen érzés volt kamerák kereszttüzében felnőni, és milyen emberré formálta az, hogy nap mint nap a képernyőn láthatták általános iskolás kora óta.

Gáspár Zsolti egészen sajátos módon szerette volna megtanítani Evelint biciklizni, méghozzá ehhez a művelethez egy birka segítségét is igénybe vette. A nézőközönség a hasát fogta a nevetéstől amikor meghallották a sztorikat, Evelin pedig az egyik eset után ráadásul a kórházban kötött ki.

Előnézeti kép forrása: Gáspár Evelin Instagram-oldala

2019. június 26. 13:25

Címkék: celebszemle   gáspár evelinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG