október 26.
Dömötör

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy bajba került Bozsó Péter: Elveszítette minden pénzét
A Jóban Rosszban színésze egy őt ért kellemetlenségről számolt be a TV2-nek.

Bozsó Péter hangját egy egész ország ismeri, azonban azt csak kevesen tudják, milyen kalandokba keveredett az elmúlt pár nyár során, valamint, hogy milyen kedves helyet foglal el a szívében ez a bizonyos évszak:

Számomra a nyár egyenlő a Balatonnal és a születésnapommal. Van lent a déli parton egy családi nyaralónk, ahova a suli vége után minden nyáron lementünk. Az első szülőmentes nyaralásom is ehhez a helyszínhez kötődik, ugyanis 13 éves koromban az egész osztályommal ott nyaraltunk, valamint a Színművészetivel is megünnepeltük, hogy nem rúgtak ki minket. Olyan szaktársakkal lazítottunk lent, mint Liptai Claudia, Pindroch Csaba vagy Csőre Gábor.” - mesélte Péter.

bozsó péter.jpg

Bozsó Péter a Balaton közepén

Péter és családi barátaik mind a mai napig rendszeresen lelátogatnak a Balatonra, viszont a Földközi-tenger országait is bejárta a színész, amik közül a kedvence a Török Riviéra. Ennek ellenére a legemlékezetesebb nyaralása Velencéhez kötődik, ahol a betörőktől való félelmében úgy elrejtette a nyaralásra szánt pénzét, hogy ő maga sem találta meg.

„Nagyon kellemetlen volt. Úgy eldugtam a pénzem, hogy a nyaralás végéig meg sem találtam, és mindenre kölcsön kellett kérnem. Természetesen sokáig hallgattam még a barátaim viccelődését.” fűzte hozzá nevetve Bozsó Péter.

A sármos színész azonban nem csak a képernyőn és szinkron hangként jeleskedik, ugyanis nemrégiben új dologba vágta a fejszéjét, és megrendezte élete első darabját, amiről a FEM3 Caféban mesélt:

2019. június 26. 13:45

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   jóban rosszban   bozsó péter

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG