március 31.
Árpád

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri bevállalta, amit eddig nem sokan mertek
Eszméletlen koffeincsodát ivott Marton Adri!

Csodaszép helyen, relaxációs körülmények között egy egzotikus kávét kóstolt a csodaszakács Marton Adri. „Amit tudni érdemes a kék kávéról” címmel osztotta meg közösségi oldalán a fotót, és bizony a bizarr külső hasonló belső tulajdonságokkal is rendelkezik.

"Sokan írtatok privát üzenetben, hogy mi is pontosan, a Kék Kávé és milyen az íze. Gondoltam írok róla egy posztot külön, mert tényleg nem egy szokványos ital. A NEM informatív része: A Kávé íze olyan, mintha egy fűszeres feketetea filtert, beáztattam volna pár percre tejbe... (nekem nem annyira jött be. de ez szubjektív.)

Egy kis INFO: A kék alga növényi eredetű, genetikailag NEM módosított anyag, amely a világ minden táján megtalálható a tavakban és a tengerekben. A többi mikroalgától abban különbözik, hogy vadon nő.

A "kék algák" akár 70% nagymértékben feldolgozható fehérjékből állnak, ezért magas a tápanyag értékük. Több, mint 65 vitamint, ásványi anyagot és enzimeket, valamint aminosavakat és zsírsavakat tartalmaznak." - írta meg Adri a bejegyzésében.

Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala.

2019. június 26. 7:20

Címkék: celebszemle   marton adrienn   konyhaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG