október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nótár Mary: ˝Az életem kreálja a dalaimat˝
Az énekesnő csak a TV2-nek adott egy exkluzív interjút karrierjének és magánéletének alakulásáról.

Nótár Mary neve már egybeforrt a zenével, azonban az énekesnő majdnem teljesen más pályát választott magának, ugyanis fiatalkorában a szülésznő szakma is megfordult a fejében. Mary exkluzív interjújában őszintén mesélt a TV2-nek arról, hogy szülei, nagyszülei eleinte nem nézték teljesen jó szemmel a zene iránti rajongását, hiszen tudták, hogy Mary ingoványos talajra lép vele.

"A családom számára nagyon fontos volt az, hogy jól tanuljak, és megfelelően koncentráljak a tanulmányaimra. A nagyszüleim szigorúan neveltek, és mindenképpen szerették volna, hogy továbbtanuljak, én azonban már akkor is legfőképpen a zenének éltem, és végül nem bírtam már a kettőt összeegyeztetni. Belül mindig is tudtam, hogy én zenélni születtem, az életem kreálja a dalaimat, minden számom hiteles." - mesélte el Mary.

mm2.jpg

Zenebutik sztárja őszintén vallott arról is, hogy hihetetlenül boldog amiatt, hogy sikerült kis falujából kitörnie, és ilyen messzire eljutnia. Nem kérdés, hogy karrierje egyre inkább szárnyal, hiszen Mary a magyar mulatós zenei élet egyik legmeghatározóbb arca lett.

"A nyaram is rendkívül sűrű, számos fellépésre vagyok hivatalos az elkövetkezendő hónapokban. Rengeteget dolgozom, így nehéz a nyári pihenést összeegyeztetni a munkámmal, de nem bánom, szeretek énekelni és előadni. Ha lesz is időm pihenni, az is csak maximum csak 3-4 nap lesz egybefüggően, olyankor biztos le fogok majd menni a Balatonra. Gyermekkoromban nem tehettük meg, hogy sokat utazzunk, így ha tehetem, akkor szeretek egy szép és nyugodt helyen pihenni, nagy álmom, hogy egyszer a Maldív-szigetekre eljuthassak."  - osztotta meg velünk.

2019. június 26. 7:00

Címkék: celebszemle   nótár maryhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG