október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Tomi karjában tartotta az ország egyik legédesebb bébijét
Nara és Nolen 24 órás felügyeletet igényelnek!

Horváth Tomi a Sztárban sztár leszek egyik mestere, meglátogatta kedvesével azt a két kisoroszlánt, akiknek az életéért küzd egy érdi család. Az oroszlán babák nagyjából egy hete születtek, viszont édesanyjuk magára hagyta őket. Most napi 24 órás gondozásra szorulnak. Minden nap infúziót kapnak, és a gondozók csak remélni tudják, hogy életben maradnak!

˝Nem csak a filmekben vannak hősök. Ma reggel a Mokkában láttunk egy interjút két pici oroszlánról, akiket az anyjuk eldobott és az életben maradásért küzdenek. Az egyiknek a két hátsó lába rendellenesen fejlődött, amit naponta 7-8 alkalommal masszírozni kell. Nara és Nolen 24 órás felügyeletet kíván 2-3 óránként etetni kell őket.

Jelenleg nagyon gondos és lelkiismeretes kezekben vannak az érdi Noel tanya tulajdonosainál Kolonits Attilánál, akik saját otthonukban gondozzák a két kis csodát. A babák anyukája és még 6 oroszlán, akik régen egy román cirkuszban “dolgoztak” jelenleg a Noel tanyán élnek, csak sajnos az önkormányzat nem adja meg az engedélyt a tanyának pedig a pici és nagy oroszlánoknak meg lenne a helyük...

Nagyon hálásak vagyunk, hogy meglátogathattuk a piciket!!Figyelemmel fogom követni a sorsuk alakulását, szeretnék segíteni.˝

Horváth Tomi és Péterfi Andi most mindenki figyelmét felhívták, hogy a kis csöppségeknek adjanak lelki támogatást és szorítsanak az életben maradásért. A hihetetlenül emocionális kép, amit az énekes készített, a babákról, mindenki megkönnyezi!

Ekkora cukiságfaktort a nyáron nem lehet majd felülmúlni, ebben biztosak lehetünk!

Előnézeti kép forrása: Horváth Tamás Instagram oldala.

2019. június 25. 15:25

Címkék: celebszemle   horváth tamás   oroszlán



hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG