augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ágyból posztolt dögös képet Tóth Vera, egy furcsaságot pedig rögtön észre is vettünk
Tóth Vera hálószobájába engedett betekintést, azonban valami nem stimmel a képpel...

Magánszférájába engedett betekintést a szépséges énekesnő, és rögtön észrevettünk egy egészen különös tárgyat is az énekesnő legújabb Instagram fotóján. Vera egy hangulatos reggeli képet osztott meg közösségi oldalának követőivel, a fotón pedig jól láthatjuk az aranytorkú énekesnőt, amint éppen ráhangolódik a napra egy picit még álmos külsővel. Vera képe már ettől is elég különleges lenne, azonban a dolog itt még nem áll meg, hiszen egy különös tárgyat is felfedezhetünk a szobában, ami nem más, mint egy karácsonyfa.
Decemberben ebben semmi különleges sem lenne, azonban a nyár közepén eléggé érdekes ezt a dekorációt látni egy szobában.

Vera elmondja, hogy számára már december óta folyamatosan karácsony van, de úgy tűnik, nem bánja ezt.

Csehy András korábban egy pesti mulatóban csípte el a fantasztikus Tóth lányokat, akik zenéről, magánéletről és mindennapjaikról meséltek.

A Megasztár után volt olyan alkalom, hogy Tóth Vera helikopterrel utazott át egyik helyről a másikra. Az utazások azonban nem mindig mentek gördülékenyen, többször is veszélyhelyzetbe került az énekesnő az utazások során. Vera már mosolyogva mesélte el a hátborzongatóan vicces történeteket a nézőknek.

Előnézeti kép forrása: Tóth Vera Instagram-oldala

2019. június 25. 11:38

Címkék: celebszemle   tóth veraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG