október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Pirner Alma megosztotta, mi a titka csodálatos alakjának
A csodaszép előadóművész a tudatos táplálkozásra hívta fel a figyelmet.

Instagram oldalán hívja fel a figyelmet a sportolónő, az egészséges táplálkozás fontosságára! Hihetetlen, de igaz! Nincs más titok, csak a helyes táplálkozás.

Sokan nagyon nem tudnak szabályos keretek között étkezni és néha-néha megszegik a diétát, mondván, hogy ennyi nem árt! Azonban Pirner Alma kiemelten fontosnak tartja, hogy ne legyen szabályszegés, mert sok kicsi sokra megy

Éppen ezért egy kis üzenetet küld mindenkinek, aki diétán él, hogy elárulja, hogy lehet isteni finomságokat készíteni az egész család számára, mégpedig teljesen egészséges módon!

Valamint, azt is leírja, mennyire fontos odafigyelni a táplálkozásra, hiszen rengeteg betegségnek az alapja, a helytelen élelmiszerfogyasztás.

˝Az emberek többsége iszonyatosan édesszájú. Amikor a táplálkozáskutatók az elhízás okairól beszélnek, ami sajnos a magyarok 60%-át érinti, sokszor emlegetik a nem megfelelő zsírok fogyasztása mellett az édesszájúságot és a “kenyér jellegű” ételek iránti ragaszkodást.

Ezek nagy mértékben felelősek nemcsak az elhízásért, de cukorbetegségért, szív és érrendszeri megbetegedésekért is. Továbbá sokszor a viselkedészavarokért, emésztési problémákért és allergiákért is. Írtam neked egy blogbejegyzést arról, mit tehetsz, ha mégsem szeretnél lemondani az édességekről.

És a jó hírem az, hogy nem is kell lemondanod a desszertekről teljes mértékben! Csupán van néhány alapvető szabály, amiket ha betartasz, büntetlenül nassolhatsz alkalmanként, ráadásul még a bikini formádat sem veszélyezteted." - írta meg Pirner Alma.


Érdemes megfogadni a bomba alak titkát, hiszen, Pirner Alma taktikájának hatásosságát legjobban saját hibátlan alakja tanúsítja! 

Előnézeti kép forrása: Pirner Alma Instagram oldala.

2019. június 24. 17:00

Címkék: celebszemle   pirner alma   fogyókúrahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG