szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy titkot osztott meg Palácsik Lilla: Ekkor érkezik hozzájuk a baba
Vajna Timi húga közösségi oldalán árulta el a kíváncsi rajongóknak, hogy mikorra tervezik a gyermekáldást férjével.

Lilla és Tomi egy kis nyári kiruccanásra utaztak el egy Dél-Tirolban található szépséges tóhoz. A szerelmespár természetesen egy bensőséges képet is készített magáról a festői tájjal a háttérben, a követők szeme azonban valami egészen máson akadt meg: Lilla pocakján.

A kommentelők közül többen is hangoztatták, hogy olyan, mintha Lilla pocakja egy kicsit kerekedne, így máris elindultak a találgatások arról, hogy mi van akkor, ha a szépséges Lilla gyermeket vár. A gyönyörű fotós lány nem hagyta kétségek között a rajongóit, és elárulta, csupán csak optikai csalódásról van szó, még nincs tervbe náluk a gyermekáldás. Ha ez még nem lenne elég, azt is megosztotta követőivel, hogy 1-2 év múlva azonban már ráállnának a babaprojektre.

Palácsik Lilla férje, Visváder Tamás egy elképesztően kínos élményét osztotta meg Tibivel és a nézőkkel, amely egy cirkuszban esett meg vele, a kellemetlen pillanatokat pedig egy elefánt szerezte a fiúnak. A nézőközönség a hasát fogta a nevetéstől Tomi története után, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Palácsik Lilláról egy érdekes információ is kiderült a Pénzt vagy éveket! adásában: amilyen gyönyörű, olyan ügyetlen a konyhában. Férje, Tamás, nevetve mesélte el Tibinek és a nézőknek, hogy milyen fogások elkészítésében jeleskedik kedves felesége, és megosztotta azt is, hogy hogyan tanítja a főzés rejtelmeire szerelmét.

Előnézeti kép forrása: Palácsik Lilla Instagram-oldala

2019. június 24. 11:46

Címkék: celebszemle   palácsik lilla   visváder tamásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG