július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mi történt? Kizárták egy versenyéről Hosszú Katinkát
Nem gyakran történik hasonló a tehetséges úszónővel, most azonban megtörtént  baj...

Korábban örömmel számoltunk be arról, hogy Hosszú Katinka egy római uszodában készített magáról egy boldog fotót, melyben arra emlékezik, hogy az első világbajnoki címét ezen a helyen nyerte. Katinka ekkor még nagy mosollyal pózolt a medence széléről, mit sem sejtve arról, hogy pár nappal később már egy szomorú esemény árnyékolja majd be az uszoda emlékét.

Katinka szinte hitetlenkedve osztotta meg követőivel, hogy nem sikerült úgy teljesítenie 400 vegyesen, ahogy korábban tervezte, mivel kizárták a versenyből. Az úszónő Instagram-bejegyzésében el is árulta a kizárás okát:

"Szóval...ma kizártak 400 vegyesen, itt Rómában, ami, háát, nem sűrűn fordul elő haha...nagyon fújt a szél és elmozdult a hátúszó zászló, fordultam ahogy szoktam hátról mellre, de nem értem el a falat, mivel a zászló egy picivel messzebb volt a faltól...az időmnek nagyon örülök, mivel szinte megálltam a fordulónál és így is 4:33 lett. Amúgy, gyönyörű ez az uszoda, muszáj volt egy selfiet lőnöm, hogy megmutassam Nektek milyen mesés környezetben van a melegítő medence." - írta meg Katinka.


Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram-oldala

2019. június 24. 11:34

Címkék: celebszemle   hosszú katinkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG