december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Rubint Réka elképesztő előtte-utána fotót posztolt kisfiáról
A kommentelőktől kapnak hideget és meleget egyaránt, de az biztos, hogy az édesanya nagyon büszke kisfiára, aki másfél év alatt 12 kilótól szabadult meg.

Az iskolában rengeteg bántás érte az ifjabb Schobert Norbit, aki ezt megelégelve úgy döntött, hogy változtat. Napi szinten elkezdett edzeni és odafigyelt az étkezésére, melynek meglett az eredménye, hiszen elképesztő átváltáson esett át. 

Édesanyja bevallotta, hogy sajnos Norbika nem azok közé a szerencsések közé tartozik, akiknek olyan az alkatuk, hogy hiába esznek rengeteget, mégsem tudnak elhízni, épp ezért a kisfiára is sokkal könnyebben felszaladtak a kilók. A döntő pillanat a fiú életében az volt, mikor 12 évesen édesanyával mérlegre áltak és a mutató ugyanazt jelezte mindkettejüknek. Ekkor úgy határozott, ideje változtatni. 

Most másfél évvel később Rubint Réka bevallotta, nagyon büszke kisfiára, aki kitartott. Megmutatta követőinek az elképesztő fogyást, melyhez a következőket írta:

"A kitartò munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel pròbál megérteni ... pròbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kèrdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy ... aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke!
Nem kèrek a “nagy okosok” kommentjeiből! Köszönöm szépen
Soha ne nézz hátra! CSAK ELŐRE! Hallgass a belső hangodra és vàltsd valòra az álmaidat! A csoda ott van Benned is! Képes vagy megvalòsítani! Ne engedd, hogy elvegyék Tőled azt, amire vàgysz! Láss hozzá! Most! Élj úgy, ahogy szeretnèl! Olyan testben ès olyan egèszségi állapotban, amire vágysz!"

Nézd meg a Mokka videóját, melyben Norbi beszámol érzéseiről!

2019. június 25. 10:55

Címkék: celebszemle   schobert norbi   schobert norbika   rubint réka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG