január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Exkluzív fotó: Édes ajándékkal lepte meg Krausz Gábor Tóth Gabit a forgatási szünetben
Krausz Gábor csak a TV2 stábjának mutatta meg, hogy milyen ajándékkal lepte meg várandós szerelmét.

Április végén bombaként robbant a hír arról, hogy Tóth Gabi és szerelme kisbabát várnak! A pár az örömhírt nem sokkal az eljegyzésük bejelentése után osztotta meg a rajongókkal, azóta pedig több alkalommal is nyilatkoztak már a babavárás örömeiről a TV2 stábjának. Gabi egyébként először saját közösségi oldalán tudatta boldogan követőivel, hogy egy picike élet növekedik a szíve alatt.

Igazi örömhír, hogy megfogant a pici, mivel korábban egy ciszta annyira megrongálta a petefészkeit az énekesnőnek, hatvan százalékkal csökkent az esélye annak, hogy teherbe essen. Gabi terhességét azonban már Joshi is megjósolta egy mély beszélgetésük során, és úgy tűnik, jól megérezte a dolgot a műsorvezető.

Az énekesnő egyébként nagyon vigyáz magára a várandósság ideje alatt, és ebben kedvese, a sztárséf Krausz Gábor is a segítségére van, folyamatosan figyeli menyasszonya minden rezdülését, a tenyerén hordja a várandós kismamát.

Kell is Gabinak a kiemelt figyelem, hiszen ezen a héten kezdődtek meg a Sztárban Sztár leszek! forgatásai, ahol a gyönyörű énekesnő mesterként áll helyt. Gabi hosszú órákon keresztül forgat nap mint nap, ez pedig biztos nem lehet könnyű a várandós kismamának. Jól tudja ezt Krausz Gábor is, így egy forgatási szünetben édes ajándékkal lepte meg szerelmét. Az énekesnő teljesen odáig volt a figyelmesség láttán, amely egy szuper, vitaminokkal teli gyümölcskehely volt.

gabika2.jpg

Hát milyen egy tökéletes férfi, ha nem ilyen?

Korábban a babavárás nehézségeiről is őszintén mesélt a Mokkában Krausz Gábor.

Gabi is megszólalt már a Mokkában a babavárás kapcsán:

2019. június 22. 8:48

Címkék: celebszemle   tóth gabi   krausz gábor   sztárban sztár leszekhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG