augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ettől a felismeréstől kapott új erőre Farkas Alexa, meghozta számára a boldogságot
Farkas Alexa segítő gondolatait olvasva bárki élete könnyebb lehet, ha megfogadjuk tanácsait.

Közösségi oldalán osztotta meg Farkas Alexa, hogy mit tehetünk a bennünk rejlő önbizalomhiány ellen, hogyan próbáljuk meg legyőzni azt.

"Az önbizalomhiánynak és a hasonló jellegű problémáknak több kiinduló pontja is lehet. A külső nyomásból származó (társadalom, család, munkahely, baráti kör) szinte mindenkinél jelen van a mai világban, ezen kívül hozhatja karmikus teher vagy egy trauma, ami kezeletlen maradt. Biztos neked is van egy kedvenced, barátod, családtagod, ismerősöd stb..., akinek az életét nyomon követed, és szívesen nézegeted a házát, a családját és a nyaralásáról készült képeket. Teljesen természetes dolog ez, mert mindenkinek vannak nehéz napjai, unalmas órái, vagy épp elege van a világból, így feltölti magát egy kis luxussal, csillogó fényekkel és szikrázó mosollyal. Véleményem szerint, ott fordul meg az emberekben valami, amikor a saját életét, ezekhez a vágyott , általuk “tökéletesnek” látott életet összehasonlítják a sajátjukkal. Ugyanis ebben az esetben, már a reggeli kávé sem olyan finom az IKEÁS bögrében, mint egy Herendi Porcelán csészében, vagy egy balatoni nyaralás sem nyújthat igazi kikapcsolódást, mert “mindenki a tengerparton van, nekem meg csak erre futotta”. Az emberi természet legnagyobb fájdalma az állandó elégedetlenség, elégedetlenkedés.
Hidd el, nem a porcelán és a homokos tengerpart hozza el neked a boldogságot és elégedettséget, hanem a hozzáállásod és kitartásod a dolgokhoz, a tiszta, jó szándékú cselekedeteid, az igaz szó, a segítőkészség, az önzetlen támogatás és a szeretet. Mindenki úgy csodálatos, ahogy van, nem véletlenül kaptad ezt a testet, életet, feladatokat!
EZEKET CSAK TE VAGY KÉPES MEGOLDANI, más nem! Egyedi vagy és különleges! Az Univerzum téged választott erre a szerepre, mert tudja, hogy ezt csak te tudod végig csinálni.
Addig amíg ezt fel nem ismered, az önbizalomhiány olyan betegségként támad, mint az influenza, allergia vagy egy folyamatos kezelésre váró kór."
- írta meg segítő gondolatait Alexa.

Korábban csalással vádolták Koholák Alexandrát és párját, a vádak szerint az általuk vezetett spirituális központban egy bizonyos összegért cserébe meggyógyítják a betegeket a rákból vagy akár a cukorbetegségből. Emellett a kezelést igénybe vevők adatait egy svájci központnak továbbítják, akik energiát küldenek vissza. Alexandra a Mokkában reagált korábban az őket ért vádakra.

Előnézeti kép forrása: Farkas Alexa Instagram-oldala

2019. június 23. 14:44

Címkék: celebszemle   koholák alexa   farkas alexaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG