július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így telt Bogdányi Titanilla legboldogabb születésnapja
A Jóban Rosszban csinos színésznője álmai nyaralásán vehetett részt párjával Thaiföldön.

Bogdányi Titanilla hangját egy ország ismeri, nem hiába. A tehetséges szinkronszínész 9 éves kora óta keményen dolgozik azért, hogy elérje álmait. Édesanyja sikereit látva Titanilla kislánya is belekóstolt a szinkron világába, így a karácsonyi ünnepekkor moziba látogatók a Grincs megnézésekor Korina hangján hallhatták megszólalni Cindy Lou Ki-t.

"A lányom már most tudja, hogy mással szeretne foglalkozni, így a szinkronizálás számára csak hobbi. Nekem az a nevelési elvem, hogy semmit sem erőltetek, csak annyit dolgozik, amennyihez kedve van. Nekem nagyon más volt, hiszen 9 éves korom óta szinkronizálok, és habár anyukám sok szép szigetre elvitt nyaralni, azért dolgoztam is, hiszen már akkor tudtam, hogy ezzel akarok majd foglalkozni." - árulta el Titanilla.

A sok munka után tavaly tavasszal újabb gyönyörű helyre utazhatott a Tündét alakító színésznő, hiszen áprilisban Thaiföldre látogatott szerelmével.

"Életem legjobb nyaralása volt. Teljesen le voltam nyűgözve, és az utazást még különlegesebbé tette, hogy pont a születésnapom is beleesett a nyaralásba, a párom pedig tett róla, hogy felejthetetlen születésnapom legyen." - áradozott a gyönyörű színésznő.

Nézd meg milyen lélegzetelállító helyen járt Titanilla:

Titanilla a szinkronizálás rejtelmeibe is beavatta a FEM3 Café nézőit:

2019. június 22. 11:00

Címkék: celebszemle   jóban rosszban   bogdányi titanillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG