december 7.
Ambrus

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hihetetlen ajánlatot is tehet a skót dallopó zenekarnak a TNT
A TNT tagjai lehetséges, hogy felkeresik a skót zenekart, akik ellopták a dalukat, az indok azonban egészen más lesz, mint a vádaskodás...

Ezen a héten is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal jelentkeztünk a Mokka adásában, az egyik legnagyobb vihart azonban a TNT zenekar plágium ügye kavarta.

A TNT sikere már több mint 20 éve töretlen. Dobrády Ákos és Inti az együttessel minden sikert elértek már, amit csak lehetett. De hogy a magánéletükkel kapcsolatban milyen változások, terveik vannak, arról ők maguk meséltek a Mokkában. A tagok arra is kitértek, még nem léptek semmit a skót együttes plágium gyanús dalával kapcsolatban, azonban poéból meghívnák őket egy koncertjükre.

Sokakat megfogott Gáspár Evelin őszinte vallomása is, amelyben elmondta, az evésbe menekült problémái miatt. Gáspár Evelin titkolózás nélkül mesélt arról, hogy milyen érzés volt kamerák kereszttüzében felnőni, és milyen emberré formálta az, hogy nap mint nap a képernyőn láthatták általános iskolás kora óta.

Rengeteg embernek adott erőt Kunovics Katinka is, aki bámulatos kitartásával több, mint 60 kilót fogyott 10 hónap alatt. A Mokka vendége volt az énekesnő, aki elmesélte, hogy mi áll hatalmas fogyásának hátterében.

A Mokka nézőit pedig sokkolta az eset, amelyet Kozma-Vízkeleti Dániel, pszichológus fejtett ki a teknősgyilkos V. Adél nyilatkozatáról és a segélykiáltásnak szánt tettéről.

Jövő héten is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal jelentkezünk! 

2019. június 22. 7:15

Címkék: celebszemle   tnt   gáspár evelin   kunovics katinka   teknősgyilkoshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG