augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mérföldkőhöz ért Dancs Annamari kapcsolata: Eljegyzés után jön a...
Dancs Annamarit karácsonykor jegyezte el szerelme, most azonban újabb fontos eseményhez érkezett a kapcsolatuk, ugyanis nyáron beköltöznek álmaik otthonába. 

Az Operettszínház csillagának meghitt körülmények között kérték meg a kezét, azonban esküvőt nem terveznek párjával.

" Ez összetartozást jelent kettőnk között. Az esküvő önmagában egy élmény tud lenni , de nem ezen múlik egy kapcsolat. Sajnos bizonyított példa, nem csak a saját házam táján, hanem másén is, hogy egy esküvő, egy gyűrű, egy gyermek nem tud összetartani két embert, hogy ha azok nem egymáshoz illőek."

Annamari elárulta, kisfia, Ádám csaldáfőként tekint szerelmére, így egy családként, harmóniában és szeretetben élnek együtt. 

" Egy nagyon rossz dolog után, egy nagyon jót adott a Jóisten. Ennek így kellett lennie, nagyon jól alakult minden." 

Az arany torkú énekesnő nem fog utantkozni a nyáron sem, hiszen a rengeteg fellépése mellett családjával beköltözhetnek álmaik otthonába. 

" A nyár egyik főbb momentuma, hogy beköltüzzünk álmaink otthonába, ami most épül, szépül, mostmár nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan elkészül. " 

Annamari örömmel emlékezett vissza gyermekkora nyaraira, ugyanis a Székelyföldön töltött idők meghatározóak voltak számára, ezért szeretné, ha  egyszer majd kisfia is hasonló élményekkel gazdagodhatna. 

Dancs Annamari márciusban ünnepelte születésnapját, A FEM3 Café adásában pedig fülig érő szájjal mesélt mindennapjairól, szakmai sikereiről, és szerelemével való közös olaszországi kiruccanásáról is a gyönyörű színész-énekesnő. Annamari ujján pedig egy gyűrű is felragyogott, amit nem lehetett nem észrevenni, az énekesnő ezt is megmagyarázta a nézőknek...


˝Nem volt ok nélkül, hogy a férjem magamra hagyott egy négy hónapos gyerekkel...˝ - Annamari tavaly ősszel őszintén vallott arról a rettenetesen nehéz időszakról, melyet átélt:

2019. június 22. 16:00

Címkék: celebszemle   dancs annamariKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG