október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiderültek Ódor Kristóf kamaszkori csínytevései: Osztály előtt pofozta fel édesanyja
A műsorvezető lerántotta a leplet tini korszakáról, egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg!

Ódor Kristóf a TV2-nek adott exkluzív interjújában emlékezett vissza serdülőkorára, amelynek köszönhetően rengeteg új dolog derült ki a műsorvezetőről. Többek között fény derült arra, hogy a sokoldalú híresség egykor vízilabdázott, de a zene világa sem állt messze tőle, ugyanis egy tánccsoport zenekarában trombitált. Az utóbbi kapcsán Kristóf rengeteget utazott, és a turnébuszból inkább partibusz lett a vezénylése alatt. A műsorvezetőnek tehát nem csak a zenéléshez, hanem ahhoz is tehetsége volt, hogy a komolyzenei művészetet hogy ötvözze a bulikkal.

56706298_163128654689946_6769518169332673698_n.jpg

De az apró kamaszkori csínytevéseknek meg is lett a következménye... Kristófnak nem volt könnyű dolga, ugyanis anyukája éppen ugyanabban az iskolában tanított, ahová az egykori műsorvezető járt, és a rosszalkodásoknak a híre elég gyorsan a szigorú édesanya fülébe jutottak. Az egyik ilyen stiklit a híresség a mai napig emlegeti, mivel egy pofon volt a ˝jutalma˝ a tekintélyes mamától, ráadásul az osztály előtt.

Abban talán mindenki egyetért, hogy egy ilyen tanár-fia helyzetnek több a hátránya mint az előnye. Viszont Kristóf elárulta, amire ezek tudatában mindenki kíváncsi lenne: Miért jó egy olyan iskolában tanulni, ahol anya vagy apa a tanár? A válasz pedig az, hogy a büfében nem kell sorban állni. A műsorvezető ebből a szempontból szerencsésnek érezte magát, és úgy gondolja, hogy a helyzetből adódó sok hátulütő miatt ez az egy jó igenis járt neki!

Előnézeti kép forrása: Ódor Kristóf Instagram-oldala

2019. június 23. 7:25

Címkék: Ódor Kristóf   celebszemlehirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG