október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jolly pontot tett a szakítás végére: Már ebben sem működik együtt Suzy-val
Az énekes a szakítása után nem akar a múltban élni, inkább a jövő építésére koncentrál minden erejével.

Jolly kapcsolati válsága az elmúlt időszakban igencsak nagy figyelmet kapott. Az énekes most a TV2-nek egy exkluzív interjúban árulta el, hogy miként élte meg az elmúlt heteket.

Jolly élete sok mindenben megváltozott a különválás óta, számos rajongója pedig amiatt aggódik, hogy mi lesz a legendás Jolly-Suzy párossal. A magyar sztár elmondta, hogy nagyon fontos döntésre jutott, ugyanis a továbbiakban nem akar új dalokat írni, illetve előadni Suzy-val. Az énekes elmondta, hogy kétségbeesni azonban még nem kell, hiszen a nyáron lesznek közös fellépéseik Suzy-val, így még aki szeretné, láthatja őket a színpadon, akár még szerelmes dalokat is énekelni. A legendás duót tehát már csak a múltban íródott nóták kötik össze.

Jolly nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött, korábban elmondta, hogy az egészsége is ráment a sok veszekedésre, stresszre és konfliktusra. A különválás óta azonban igyekszik mindent negatív kritikát kizárni, és egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élni.

Jolly egész nehéz időszakot él át mostanában, korábban nagy port kavart az az állítása, hogy véleménye szerint a spanyol világsztár Enrique Iglesisas ellopta az egyik dalát. Szerencsére a sok megpróbáltatásnak már nyoma sincs az énekesen!

Az énekes egyébként most 17 éves fiával, Szilveszterrel osztja meg otthonát. Jolly korábban őszintén beszélt arról a Mokka nézőinek, hogy élete 180 fokos fordulatot vett azóta, amióta nem alkotnak egy párt Suzy-val, de örül annak, hogy végre kicsit több ideje van Szilveszterrel foglalkozni, emellett pedig karrierje is sokkal kiegyensúlyozottabb lett a különválás óta, hiszen nem nyomják rá hangulatára a bélyeget az állandó veszekedések.

Az énekes fellépésekkel teli nyári szezon előtt áll, számára ez a pár hónap nem a pihenésről, hanem inkább a munkáról szól. Viszont amikor adódik az alkalom, akkor Jolly egy vízparti helyre szeretne menekülni, és ott ihletet kapva újabb fülbemászó dallamokat írni.

Előnézeti kép forrása: Jolly Instagram-oldala

2019. június 20. 16:27

Címkék: Jolly   celebszemlehirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG