május 28.
Emil, Csanád

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Őrületes kulisszatitkokat árultak el a Sztárban Sztár leszek! mesterei
Teljesen felrobbant a Sztárban Sztár leszek! stúdiója, amikor Lenzsér Olivér egy élő bejelentkezésben faggatta ki Tillát és a mestereket.

Ezen a héten megkezdődtek a Sztárban Sztár leszek! felvételei, Tilla és a mesterek pedig máris szenzációs kulisszatitkokat osztottak meg a kíváncsi nézőkkel. A fantasztikus show-ról Lenzsér Olivér a TV2 online riportere faggatta ki a csapatot, a hangulat pedig az egész interjú alatt fergetes volt!

Olivér az élő bejelentkezés során rákérdezett minden izgalmas és kényes témára Tillánál és a mestereknél, amelyekre kíméletlenül őszinte válaszokat is kapott. Tilla jó műsorvezetőtárshoz híven rögtön egy kis szivatással "avatta be" online riporterünket, de természetesen a móka után rögtön komolyabb vizekre eveztek.

A videót érdemes megnézni, hiszen megtudhatjuk, hogyan is működik a Sztárban Sztár leszek! előválogatója, mestereink elárulják, hogy mire számíthatunk tőlük, emellett pedig fontos információkat tudhatunk meg arról is, hogy milyenek az eddigi jelentkezők, vannak-e érdekes karakterek.

Ha ez még nem lenne elég, Olivér a mesterek üdvöskéjét, a várandós Tóth Gabit is kifagatta arról, hogy hogyan viseli a megterhelő forgatási napokat.


Hogy hogyan zajlik pontosan a casting, azt a TV2 új online riportere, Lenzsér Olivér mutatta meg.

2019. június 20. 11:58

Címkék: celebszemle   sztárban sztár leszek   sztárban sztár leszek mester   tóth gabi   horváth tamás   tilla   pápai joci   bereczki zoltánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG