október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Réka fantasztikus génjeit örökölte a hibátlan alkatú Schobert Lara
Édesanyja bombasztikus formáját örökölte Schobert Lara, természetesen sok munkája is van benne! 

Nem kérdés: álomszép Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, Lara, akinek egyik legújabb fotója is bizonyítja ezt az állításunkat! Az elmúlt időszakban több alkalommal írtunk már az ifjabb Schobert Norbiról, azonban úgy tűnik nem szabad elfelejtkeznünk Laráról sem, aki igazi nővé cseperedett az idők során.
Azt meg kell jegyeznünk, hogy a két testvér között egy hasonlóság biztosan van: nem csak az ifjabb Norbinak, de Larának is tökéletes az alakja, egy deka zsír sincsen a 15 éves lányon.

Lara időről időre egyre bámulatosabb fotókkal kápráztatja el követőit, és édesanyja is nagyon büszke arra, hogy ennyire szép, okos és kitartó lánya van:

"Álomszép nagylányom! És ez a gyönyörű test, egy még csodásabb lelket rejt!" - kommentelte Rubint Réka Lara egy korábbi fotója alá.

Több ezer követővel büszkélkedhet Schobert Lara, aki szintén ott volt azon a közönségtalálkozón, amit korábban rendeztek még meg egy budapesti bevásárlóközpontban. Rendezvényre a vártnál jóval nagyobb tömeg érkezett, így az káoszba torkollott. A Mokkában Rubint Réka és lánya, Lara meséltek a történtekről, és arról, hogy a fiatal közösségi médiasztár hogyan éli meg az ismertséget.

Réka tényleg nagyon szereti lányát, korábban egy fantasztikus ajándékkal lepte meg a gyermeket:

Bár Larának mindig is tökéletes alakja volt, testvére megszenvedett a pluszkilókkal korábban:

Előnézeti kép forrása: Schobert Lara Instagram-oldala

2019. június 19. 17:16

Címkék: celebszemle   schobert lara   testhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG