szeptember 21.
Máté, Mirella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hollywood csillagairól lehullott a lepel - Így mutatnak a sztárok smink nélkül
A külföldi celebek életében elengedhetetlen a tökéletes külső. A vörös szőnyegre lépve a legfényesebben kell tündökölniük, és a hétköznapok miatt a paparazzik is üldözik őket, így nem minden sztár meri felfedni igazi, smink nélküli arcát, ám akadnak kivételek, akik követőikkel megosztják a natúr külsejüket. 

Eva Longoria fotójától elolvadunk, hiszen egy reggel készült, lustálkodós pillanatot mutatott meg kisbabájával.

Bár Jennifer Garner 47 éves, smink nélkül is gyönyörű!

Az izraeli modell, szinésznő, Gal Gadot bőre szinte tökéletes.

Selena Gomez feleslegesnek tartotta a sminket a strandoláshoz, és milyen igaza van, nincs mit takargatnia.

Az Oscar-díjat nemrég bezsebelő Lady Gagára jellemző, hogy fellépésein mindig extrém külsővel hódít, ám ő is azok közé tartozik, akik természetességüket sem rejtik el rajongóik elől.  

Kate Hudson családi fotójától elolvadunk! A színésznő természetessége lenyűgöző. 

Kylie Jennerről nyílt titok, hogy nem veti meg a plasztikai beavatkozásokat, sőt sminkmárkája világszerte sikert sikerre halmoz, ennek ellenére még ő is szereti megmutatni, hogyan fest smink nélkül. 

Emily Ratajkowski modell, színésznő szexiségével az egész világot lenyűgözte. A képen nem csak a kutyája elragadó, hanem ő maga is.

Te megmondanád a kép alapján, Kate Beckinsale már 45 éves? 

Alicia Keys már egy ideje a nyílvános eseményeken is egy lehheletnyi sminket visel, így tőle az lenne a meglepő, ha alapozóval és erős rúzzsal láthatnánk. 

2019. június 20. 12:24

Címkék: kylie jenner   Emily Ratajkowski   kate beckinsale   jennifer garner   lady gaga   Alicia Keys   eva longoria   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_szexi   celebszemle   gal gadot   selena gomez   kate hudsonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG