január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nem tört meg: Jolly egyre inkább kivirul a szakítása után
Az énekes pozitív gondolatokkal vág bele a jövőbe, nem ismerve lehetetlent.

Hatalmasat változott Jolly élete azóta, amióta külön költözött Suzy-tól. Korábban őszintén mesélt arról az énekes, hogy az egészsége is megsínylette a veszekedésekkel, konfliktusokkal teli időszakot, számos alkalommal orvoshoz kellett járnia, mert egészsége meggyengülésével jött ki rajta a stressz. Ennek az időszaknak azonban már vége, így Jolly most már újult erővel vághat bele a mindennapokba.

Az énekes egyébként többször is nyilatkozott már a szakítás óta, és minden alkalommal mély és komoly gondolatokat közölt. Most nem a televízióban, hanem közösségi oldalán osztott meg az énekes egy mélyenszántó mondatot:

"Tarthatnak álmodozónak, bolondnak vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges."

A gondolatok mellé egy vagány fotót is posztolt az énekes, amelyen fantasztikusan néz ki!


Nemrégiben bombaként robbant a hír arról, hogy Jolly és Suzy külön utakon folytatják az útjukat, a mulatós sztárpár már nincsen együtt. Jolly a TV2-nek is nyilatkozott a szakításról, elmondta, hogy az élete 180 fokos fordulatot vett azóta, amióta nem alkotnak egy párt Suzy-val, de sokkal jobban érzi magát a szétválás óta.

Jolly egész nehéz időszakot él át mostanában, korábban nagy port kavart az az állítása, hogy véleménye szerint a spanyol világsztár Enrique Iglesisas ellopta az egyik dalát. Szerencsére a sok megpróbáltatásnak már nyoma sincs az énekesen!

2019. június 19. 15:00

Címkék: celebszemle   Jollyhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG