december 10.
Judit

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hihetetlen! Ennyit változott Váczi Gergő 17 év alatt
A sármos televíziós műsorvezető már majdnem két évtizede vállal meghatározó szerepet a médiában. Hogy mennyit változott karrierjének kezdete óta? Most megmutatjuk!

Váczi Gergőt, a Tények műsorvezetőjét senkinek nem kell bemutatnunk. Hihetetlen belegondolni, hogy a nagyszerű televíziós műsorvezető már 17 éve öregbíti a TV2 nevét!

VAczi (5).JPG

Megannyi műsorhoz köthetjük nevét: vezette a Magellánt, az Aktívot, Aktív Extrát és még sorolhatnánk.

VAczi.JPG

2018-ban került a Tények élére, aminek nagy örömünkre azóta is házigazdája. A műsorvezető is a dolgos emberek csapatát erősíti, így nem lepődünk meg, ha néha egy kicsit rajta is megmutatkozik a fáradtság, melyet őszintén fel is vállal: ˝Kicsit fáradt tekintet, de munkára készen...˝

Egy biztos: magabiztosan kijelenthetjük, hogy Váczi Gergőn az idő múlása egyáltalán nem látszik, semmit sem változott! A műsorvezető azonban mindezért tesz is! Sportos életmódját a nagyközönséggel is megosztja. Talán nem csak a jó gének, hanem ez is sikerének kulcsa lehet.

Az adrenalin pedig Gergő életéből sem hiányozhat! A Ripost egyik adásában még rally versenyzőnek is beállt. Ha látni szeretnéd a jóvágású műsorvezetőt a volán mögött is, akkor nézd meg ezt a videót:

Előnézeti kép forrása: Váczi Gergely Instagram-oldala

2019. június 19. 12:29

Címkék: váczi gergely   váczi gergő   Tények   celebszemle_akkor_és_most   celebszemlehirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG