szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kadlecsek Krisztián vajszívű tanárainak köszönheti a bulis diákéveit
A műsorvezető a sport mellett fontosnak tartotta a bulizást is, ezért a figyelme leginkább erre két dolog összpontosult a kamaszéveiben.

Ha már nyár, akkor itt van a fesztiválok, a bulik és a pihenés időszaka. Jól tudja ezt Kadlecsek Krisztián is, aki most egy exkluzív interjút adva arról mesélt a TV2-nek, hogy neki hogyan teltek a nyarai, iskolás évei.

Kadlecsek Krisztián Egerben tudta meg igazán az egyetemi tanulmányai alatt, hogy milyen rossz érzés egy hosszú átmulatott éjszaka után reggel az iskolapadba ülni. A kezdeti nehézségek után a műsorvezető megtalálta az egyensúlyt a tanulás és a bulik között, ugyanis fontos volt számára, hogy egyik se menjen a másik rovására.

Iskolaéveim alatt nagy szerepet játszott az életemben a sportolás, évekig kosárlabdáztam. Ez nagy előny volt számomra a gimnáziumban, hiszen a tanárok sokszor tettek velünk engedményeket, és könnyebben megismertek minket az évfolyamtársak is. Sosem voltam keményen bulizó és ivó típus, de természetesen néha-néha én is ittam egy pár pohárkával az este folyamán. Ilyenkor mindig nagyon jól éreztük magunkat, jókat beszélgettünk, elmondhatom, hogy a kosaras csapat tagjai mind népszerűek voltak - osztotta meg velünk Krisztián.

De Krisztián kamaszévei alatt végig nagy figyelmet fordított a sportra, természetesen a vakációk alatt is, amikor társaival a tiszafüredi edzőtáborban vezették le az energiájukat. 

A bulis diákból mára már komoly műsorvezető lett, aki Horvátországba készül, hogy méltó módon megkoronázza az idei nyarat, kipihenje az év eddigi fáradalmait.

Ma már ha pihenek, szeretek inkább elmenekülni a világ elől, és kicsit magamra koncentrálni, relaxálni. Horvátországban van egy szuper hely, a Hvar sziget, igazi gyöngyszem, a tavalyi évben is itt voltam, és teljesen magával ragadott a hely varázsa, kellemesen kipihentem magam itt, így alig várom, hogy újra visszamenjek.mesélte el a műsorvezető.

Krisztián azonban nemcsak a vízparti pihenést szereti, hanem minden olyan sportot is, ami a nyárral összeköthető, ezért is mutatta meg, hogy idén mennyire hódít a SUP, azaz a vízen evezés. 

2019. június 19. 14:25

Címkék: celebszemle   kadlecsek krisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG