december 10.
Judit

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Esztergályos Patrik cáfolta a híreszteléseket: ˝Nem szakítottunk a barátnőmmel, de...˝
Esztergályos Patrik élete teljes mértékben felfordult az Exatlon Hungary óta, a sportoló párkapcsolatáról és karrierjéről adott exkluzív interjút a TV2 csapatának.

"Tudtam, hogy mi vár rám..." - kezdte meg visszaemlékezését Patrik az Exatlon Hungary forgatásának kezdetéről.

A vívó elmondta, úgy érzi rengeteg pluszt kapott a műsortól, és máig nagy örömmel gondol vissza a Dominikán eltöltött boldog pillanatokra. Habár a forgatásoknak már márciusban vége szakadt, a sportreality szelleme továbbra is végig kíséri Patrik mindennapjait, hiszen rengeteg helyre hívják őt fellépni a mozgás népszerűsítésére, ezeken az eseményeken pedig boldogan vált pár szót az őt megkereső kicsikkel és nagyokkal egyaránt.

"Szeretek találkozni azokkal az emberekkel akik szeretnek, szívesen készítek velük közös képet vagy adok nekik autogramot. Rettenetesen jól esik az a sok szeretet és támogatás amit tőlük kapok nap, mint nap. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen csupa pozitív élmény ért azóta, hogy hazajöttem Dominikáról. Az emberek felismernek, és köszönnek nekem, sokszor hallom, hogy összesúgnak a hátam mögött. Erről van is egy aranyos történetem: Egy alkalommal például egy idősebb párt hallottam egy ruhaüzletben azon vitatkozni a hátam mögött, hogy vajon tényleg én vagyok-e az. Innen is üzenem nekik, hogy én voltam, és máskor tessék nyugodtan odajönni hozzám!... De klassz érzés volt az is nagyon, amikor a zebrán átsétálva egy dugóban álló autóból kikiabáltak ki nekem, hogy: "Hajrá Bajnokok!".

Ma már semmi pénzért nem forgatná vissza az idő kerekét a sportoló, bár az Exatlon Hungary forgatása előtt azonban sosem gondolta volna, hogy ennyire sikeres eredményt ér majd el a sportrealityben.

"Azt gondoltam, hogy maximum maradok 1 hónapot, aztán megyek majd haza, de nem így alakult, és ezért nagyon hálás vagyok. Bár voltak nehéz pillanatok, amikor nagyon hiányzott a családom, de ezeket inkább hullámvölgyeknek nevezném. Minden rossz periódus után jött egy "vidámabb" szakasz, amikor annyira feltöltöttük egymást a többiekkel, hogy szinte nem is hiányzott az otthoni légkör. Bár különösen hangzik, de úgy gondolom a párkapcsolatomnak is jót tett a távolság. Ránk valahogy igaz volt az a mondás, hogy: "A távolság összehoz". 

Patrik az interjú során őszintén mesélt arról is, hogy a nagy szerelem ellenére miért nem posztol és beszél közösségi oldalán barátnőjéről.

"Voltak rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban... Egy korábbi kapcsolatom alkalmával többen támadták a barátnőmet a közösségi platformokon keresztül, bántották, csúfolták, zaklatták őt. Csúnya eset volt, és ennek nem tenném ki a jelenlegi páromat. Elhatároztam, hogy a médiát ezentúl többet nem fogom beengedni az otthonomba. De köszönöm szépen, jól vagyunk, megvagyunk, nem szakítottunk.

Esztergályos Patrik csillaga tehát egyre inkább ragyog az Exatlon Hungary után is, aki pedig találkozni szeretne vele, az számos helyen meg is teheti! A szemfülesebbek már láthatták is őt az Exatlon Hungary közönségtalálkozón:

Előnézeti kép forrása: Esztergályos Patrik Instagram-oldala

2019. június 19. 7:20

Címkék: celebszemle   esztergályos patrikhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG