május 26.
Fülöp, Evelin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Pirner Alma nemcsak a gátlásait vetkőzte le vadítóan szexi új fotóján
A tánc világbajnok legújabb posztja igencsak felkelti az emberek figyelmét, de érdemes elolvasni a kép alatti sorokat, ugyanis fontos üzenetet tartalmaz.

Pirner Alma hosszú hetekig a gyönyörű Balin nyaralt, ahol fontosnak érezte, hogy a nyaralás alatt megfogalmazódott gondolatait, egy igazán dögös fotóval megspékelve a nagy közönség elé tárja. A tánc világbajnok úgy gondolja, hogy a vakáció alatt ne az alakunkkal foglalkozzunk, hanem éljünk a pillanatnak, és kóstoljunk meg mindent, amit a helyi konyha kínál!


"Itt a várva várt nyaralások időszaka, mi is nemrég érkeztünk haza egy csodás utazásról, ahol meglepő módon ugyanolyan egészséges és sportos életvitelt tudtunk folytatni, mint itthon a hétköznapokban.  Szerintem fittebben jöttünk haza, mint ahogy elmentünk, és nem csak a D vitamin raktárak feltöltése miatt, ami az éltető napfényt illeti. A legtöbben inkább aggódni szoktak a “bikiniforma” miatt, hiszen a nyaralás alatt azért lecsúszik egy pár finom koktél, fagyi, pizza, vagy megkóstoljuk a helyi konyhát, ami nem minden esetben diétás. Mi is így tettünk az egy hónap alatt, semmit nem vontunk meg magunktól, és mégsem híztunk egy dekát sem, sőt.
A legtöbb nő, ahogy közeledik a nyaralás, veszélyt érez, több szempontból is. Először a bikini alakját félti, amit esetleg komoly munkával és fegyelemmel megszerzett.
A nyaralás alatt persze “elgyengül” az ember, és hajlamos nagyon gyorsan átesni a ló túloldalára, “elvégre nyaralunk, most bármit lehet, 1 hét nem árthat” jeligére. Aztán amikor hazaér, és vissza gondol a történtekre, esetleg mérlegre áll, jön a kínzó lelkiismeret furdalás, hogy elrontott mindent. Pedig egy nyaralás hatalmas lehetőség, hogy apró léptekkel haladjunk az életmódváltás felé, még akkor is, ha eddig még nem tettük meg. Sokan nem is gondolják, hogy egy kis kikapcsolódás, nyugalom és környezetváltozás az egészséges életmód szempontjából is a mi malmunkra hajtja a vizet. Olvasd el a TIPPJEIMET, link a BIO-ban, és legyen ez a nyaralásod más, mint a többi!"
 - írta meg közösségi oldalán Alma.

A nyaralásra kisfiát is magával vitte Alma, aki már most a sport szerelmese.

Nemrégiben pedig a FEM3 Caféban vendégeskedett, a tánc világbajnok, ahol elmesélte milyen durva pletykák keringtek róla.

2019. június 18. 15:20

Címkék: celebszemle   pirner alma







KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG