április 6.
Vilmos, Bíborka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tilla exkluzív betekintést engedett a Sztárban Sztár leszek! forgatására
A tegnapi nappal megkezdődtek a Sztárban Sztár leszek! felvételei, Tilla és a mesterek pedig máris szenzációs kulisszatitkokat osztottak meg a kíváncsi nézőkkel.

Fantasztikus show indul majd a TV2 képernyőjén 2019 őszén, amelyre már megkezdődtek a castingok is!
Tilla és a mesterek csapata, Tóth Gabi, Pápai Joci, Horváth Tomi és Bereczki Zoltán már izgatottan dolgoznak a bombasztikus műsoron, Tilla Instagram videói alapján pedig úgy tűnik, nagyon jó hangulat uralkodik a stúdióban, nem is kérdés, hogy fantasztikus adásra számíthatunk majd ettől az energikus csapattól!

Tilla egy kicsit beszélgetett is két felvétel között a mesterekkel:

A bolondozás természetesen itt nem ért véget, na de hogy kerülhet egy nagy piros kutya a stúdióba?

Nem csak a műsorvezető, hanem Tóth Gabi is megosztott egy szuper fotót a stúdióból, amelyen a mester csapatot láthatjuk, akik hatalmas lelkesedéssel és nagy mosollyal vágnak bele a zsűrizésbe!


Bereczki Zoli sem maradt ki a sorból, ő is posztolt egy szuper közös képet. A színész rajongói rettenetesen örülnek a hírnek, hogy ősszel elindul a Sztárban Sztár leszek! műsora, követői például efféléket írtak:
"Végre megint lesz ok tv-t nézni"
- írja az egyik.
"Jajjjj ez nagyon izgalmas. Kivételesen alig várom már, hogy letöröljem a port és bekapcsolhassam a tv-t! Látva Titeket sem szakértelemben sem humorban nem lesz hiány." - fogalmazza meg egy másik. Jól gondolják, biztosan szenzációs műsorra számíthatunk majd!

Online csapatunk is lekövette az izgalmas eseményeket, hogy hogyan zajlik pontosan a casting, azt a TV2 új online riportere, Lenzsér Olivér mutatta meg.

Ti várjátok már a műsort?

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram-oldala

2019. június 18. 13:42

Címkék: celebszemle   tóth gabi   horváth tamás   pápai joci   bereczki zoltán   sztárban sztár leszekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG