október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megmutatjuk: Ezek voltak Ördög Nóra legviccesebb grimaszai
Ördög Nóra és családja mulatságos arckifejezései mindenkinek fergeteges pillanatokat okoznak!

Ördög Nóráról, a TV2 gyönyörű műsorvezetőjéről szerencsére nem csak a stúdióban, hanem fotós férjének hála nagyon sok munkán kívüli pillanatot is megörökítenek, és ezeket rajongóikkal is nagyon szívesen megosztják.
A sztárcsalád élete elképesztően sok izgalmas és vicces percet okoz mindenkinek, ezekből a legjobbakat most mi is összeválogattuk.

Kétségtelen, hogy a legnagyobbi családi mókamestereknek a gyerekek számítanak. Micire és Vencire mindig számíthatunk, ha egy-két üdítő pillanatra vágyunk.

Azonban ezekből a képekből az is kiderül, kitől örökölték tehetségüket a gyerekek. Láthatjuk, hogy Nánási Pál sem rest, ha bolondozásról van szó a szürke hétköznapokban.

Legnagyobb szerencsékre Nórit az élete majdnem minden területén láthatjuk, így nem meglepő, hogy még ezt a képet is bevállalta az Ázsia Expressz 2. forgatásán és megosztotta követőivel, amin éppen ökölbe szorítva kezeit az életéért küzd a galambok ellen.

Ez a kép is bizonyítékul szolgál, hogy a Nánási gyerekek nem csak a játszótéren, hanem szinte bárhol képesek játszani, megkönnyítve ezzel szüleik dolgát is, hiszen még utazás közben is találnak maguknak elfoglaltságot.

A csodálatos műsorvezető büszkén vállalja természetes önmagát, hiszen senkiről nem készülhetnek állandóan elragadó képek. A ˝tökéletlenségét˝ is büszkén vállaló anya pedig igazi példa lehet gyermekei számára.

Mindezt pedig Mici és a kis Venci is örömmel veszik és kiélvezik minden egyes szüleikkel töltött pillanatukat.

Nóri a Mit tenne a gyereked? című műsorban tavaly ősszel azt is megmutatta, milyen, amikor nagyon megijed:

Előnézeti kép forrás: Ördög Nóra Instagram-oldala

2019. június 18. 14:42

Címkék: ördög nóra   celebszemle_humor   celebszemle   celebszemle_családhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG