október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Gréta és Bereczki Krisztián csúnyán pórul jártak
Az Ázsia Expressz második évadának szereplőit szíven ütötték a történtek.

Horváth Grétát és Bereczki Krisztiánt is utolérte a Facebook és az Instagram tömeges tiltása, hiszen mindkettejük profilját letiltották, sőt a testépítő Instagram-oldalát le is törölték. Ez azért szomorú hír mindkettejük számára, mert rengeteget köszönhetnek az említett oldalaknak, hiszen rendkívül népszerűek az adott platformokon. 

Gréta és Krisztián.jpg

Megkerestük az érintetteket, akik elárulták, hogy pontosan mi is történt velük. 

Krisztián egy hete szeretett volna épp posztolni edzés előtt a közösségi oldalára, ami hirtelen kidobta őt a rendszerből, majd többszöri próbálkozás után jelezte számára, hogy törölték oldalát. Ekkor rögtön el is kezdett kutatni, sőt a külföldi céggel is kapcsolatba lépett, akik ugyan elnézést kértek, de döntésüket véglegesnek mondták. Természetes reakció volt tehát, hogy a testépítő mérges lett a vállalatra, hiszen napjainkban az Instagram nem csupán egy szórakoztató platform, hanem rengeteg ember számára bevételi forrás is. Krisztián egyébként nagyjából 5 évvel ezelőtt regisztrált az oldalra, főleg a sport miatt, mert szerette volna rajta keresztül megmutatni a világnak, hogy pontosan mit csinál. 

gréta inaktív oldala.PNG

Gréta épp Siófokról tartott haza, amikor párja telefonált neki hétfőn, hogy nem találják őt Instagramon. Nem értették, hogy vajon mi történhetett, hiszen soha nem tett közzé oda nem illő tartalmakat, ami arra adott volna okot a cégnek, hogy tiltsák őt. Ha ez nem lett volna elég, Gréta Facebook-oldala is össze volt kötve az Instagrammal, így mind a rajongói, mind a privát oldala és az ezekhez tartozó Messenger is eltűnt. Gréta úgy érzi ezáltal, ˝mintha nem létezne˝.  Nem elég, hogy követői, de képei és emlékei is odavesztek. Közel 119 ezer ember követte őt nap mint nap, akiket nem érintettek jól a történtek, hiszen az elmúlt időszakban egy olyan női közösséget tudott kiépíteni Instagramra, akik mindig számíthattak a segítségére, támogatására. Elárulta, hogy a legrosszabbkor történt vele, hogy felfüggesztették oldalát, most úgy érzi, hogy minden rászakadt. Nagyából 3 éve hozta létre profilját terápiaként, hiszen válásáról is őszintén beszélt közönségének. Egyetlen vágya az, hogy visszakaphassa az oldala által az emlékeit, valamint követőit. ˝Hiszen a karmában, visszafogja kapni, aki azt csinálta˝ - mondta Gréta, aki egyébként Krisztiánhoz hasonlóan mindent megtesz azért, hogy visszakaphassa oldalait. 

A két sztár közösen keresett fel egy szakértőt, aki elárulta, hogy valószínűleg egy hekker lehetett a tettes, aki egy olyan technikát használt, hogy egy program segítségével több ezerszer jelentette profiljukat, így az Instagram és a Facebook automatikusan blokkolta őket. Egy céggel közösen jelenleg azon dolgoznak, hogy mihamarabb visszakaphassák felületeiket, azonban ha ez nem sikerül, akkor több évnyi munkájukat kell a legelejéről elkezdeni azzal, hogy új profilt hoznak létre. 

Gréta és párja, Meggyes Dávid lassan két éve alkot egy párt, és ha kell buldózerként fognak végigmenni az Ázsia Expressz második évadának útvonalán.

A testépítő már az Exatlon Hungary alatt is nehezen bírta ki, hogy kevesebbet tudott enni, mint azt ő megszokta. Most azonban tudatosan csomagol az utazásra, hogy gyomra jól bírja a kihívást, és ebben is segíti őt mentora és edzőtársa, Bohos Kornél.

2019. június 18. 13:37

Címkék: celebszemle   ázsia expressz   Horváth Gréta   Bereczki Krisztiánhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG