szeptember 29.
Mihály

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Itt az újabb mérföldkő: Szandi magánélete és karrierje is fordulóponthoz érkezett
Lakodalom van Szandiék utcájában, jobban mondva Porcelánlakodalom! A 20. házassági évfordulóját ünnepli Szandi és férje, Bogdán Csaba.

Húsz éve ezen a napon mondta ki a boldogító IGEN-t Szandi és Bogdán Csaba! A házasságuk azóta is fantasztikusan működik és mindenki látja rajtuk, hogy mennyire izzik a levegő köztük ennyi idő után is!

A jeles nap alkalmából Szandi egy fotóval is megemlékezett közösségi oldalán:

Az énekesnő azonban nem csak egy, hanem mindjárt kettő évfordulót is ünnepel a hónapban, hiszen a 20. házassági évforduló mellett egy 30. évforduló is lesz, mégpedig a karrierjének jubileumi koncertje.

Ez alkalmából hihetetlen textil darabok és csodásabbnál csodásabb színek és anyagok láthatók Szandi legújabb fotóján, melyet közösségi oldalán osztott meg.

A lenyűgöző színkavalkád, amely a szemünk elé tárul egyet jelent csak: Szandi elfog kápráztatni mindenkit a koncerten, mert olyan, hogy félmunka nem létezik számára!

Az aranytorkú énekesnő soha nincs híján a meglepetéseknek és egész egyszerűen, egy soha ki nem merülő energiabomba, aki most is megvillantja majd, mennyire tehetséges! Annyi biztos, hogy Szandi az óbudaiak kedvére akar tenni minden erejével, hiszen ő maga is óbudai születésű.

De a meglepetésekért és a csodás ruhakölteményért június 30-ig várnunk kell még!

Szandi korábban a FEM3 Caféban beszélt a koncertjéről, illetve a horvátországi nyaralásáról.

Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala.

2019. június 19. 8:00

Címkék: celebszemle   szandi   koncertKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG