október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kárpáti Rebekának extrém kalandban volt része egyiptomi nyaralása során
Nagy élmények és fantasztikus kalandok övezték a csodaszép modell és kedvese, Dani nyaralását Egyiptomban.

A lélegzetelállítóan szép modell és műsorvezetőnő az egyiptomi nyaralásáról és a nyári terveiről mesélt.

Rebeka a közösségi oldalán osztotta meg a fantasztikusabbnál fantasztikusabb képeket, melyek nemrég az egyiptomi nyaralásukon készültek, ahol saját elmondása szerint hatalmas élményben volt része mindkettőjüknek.

Rebeka elárulta, hogy Dani választotta a helyet, jobban mondva az egyik ismerősünk ajánlotta Egyiptomot és mindketten úgy döntöttek, hogy szuper hely lehet, úgyhogy érdemes ellátogatni oda. Valamint azt is megtudtuk, hogy mindenképpen egy olyan helyet szerettek volna úti célnak, ami kellőképpen pihentető, de mégis megmarad az egzotikus hangulata a helynek! 

Nem vitás, hogy ezeknek a kritériumoknak abszolút megfelel a végtelen sivatag, az ősi templomok és hieroglifák hazája. Rebekáék pedig amit lehetett, az bizony meg is látogatták!

˝A helyi kultúra és a látnivalók fontosak a nyaraláson, hiszen, ha elmegyünk valahova, akkor imádjuk megnézni nevezetességeket. A csendes nyaralás, olyan értelemben, hogy csak a szállodában legyünk és pihenünk, nem jellemez minket ˝– mondta a modell.

A bazárok, a szűk utcák és a hatalmas építmények inkább vonzóbbak a párnak, de talán érthető is, hogy egy ilyen csodaszép helyen, ahol a történelem lábnyoma még most is meglátszik, kíváncsian vetették bele magukat az élményekbe!

Aki követi az Instagramját az bizonyára tudja, hogy a Karnaki templomról néhány képet posztolt is!
De talán a leglátványosabb poszt az lehetett, mikor Rebeka légies könnyedéggel suhan végig a kőoszlopok lábai között.

A látnivalókon kívül programban sem szűkölködtek, hiszen rengeteg mindent kipróbáltak, azonban ami a legextrémebb dolog volt a nyaralásban az talán a quadozás volt, amikor a karavánnal a Sahara sivatagtengerében asemmi közepén” volt.

˝Én választottam a programot, de aztán meglepődtem, mert nagyon durva élmény volt! Dani életében először vezetett quadot - én ugye csak mögötte ültem - de hatalmas élmény volt végül! 30 km-t mentünk a karavánnal együtt és belegondolni abba, hogy azt sem tudod hol vagy, hiszen ismeretlen minden, meg a sivatagban ugye a homoktenger közepén vagy. Ha eltévedünk, vagy itt hagynak minket, akkor pedig sehova nem tudunk menni a közelben, de még egy árnyék sincs sehol.˝ - mesélte el felejthetetlen élményeit Rebeka.


Ezek a fantasztikus élmények minden bizonnyal örökké végig kísérik majd a párt. Rebeka elárulta, hogy mindent egybevetve, élvezte és csodaszép helyeken jártak, de egyhamar nem menne vissza Egyiptomba.

Ellenben Bali nagyon vonzza minkettőjüket és mihamarabb szeretnének eljutni a szigetre. A modell azt is elárulta, hogy kedvese munkája miatt valószínűleg karácsonykor tudnak majd csak utazni megint egy hosszabb lélegzetű nyaralásra, a probléma azonban az, hogy az ünnepeket nem biztos, hogy a család nélkül szeretnék tölteni.

Lehet, hogy Balinak még egy évet várnia kell a csodás modellre, de megelőlegezve, ami késik nem múlik, és mi már alig várjuk onnan is a bikinis fotókat!

Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala.

2019. június 18. 7:00

Címkék: celebszemle   kárpáti rebeka   nyaraláshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG