október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szívfacsaró: Így mondtak köszönetet édesapjuknak a sztárok
Apák napja kapcsán számos híresség hálálkodott édesapjának, férjének a sok szeretetért és támogatásért.

Tegnap ünnepelte az apák napját az egész világ, így hát több celeb is felköszöntötte édesapját a közösségi médiában is. Számos megható és szívet melengető posztot láthattunk Instagramon, ezek közül szemezgettünk néhányat:

Németh Kristófot egy fantasztikus apák napi meglepetéssel és ajándékkal várta családja, a színész hatalmas mosollyal pózolt szeretteivel az asztalnál.

Cserpes Laura is megható sorokat írt hangulatos fotója mellé, amelyen édesapjával láthatjuk. Az énekesnő leírta, hogy mi az, amit édesapjától tanult az idők során:
"Nehéz lenne szavakba önteni mindazt, amit ettől a nagyszerű embertől kaptam útravalóul az életben. De talán a legfontosabb, amire megtanított , az a hűség és az őszinteség. A mai világban ez már nem “divat”. Nem menő lojálisnak lenni vagy az “egyenes” úton járni. De mégha rögös is, én azt az utat folytatom, ami mélyen beleivódott a lelkembe. Amit Tőled tanultam, Apa! Boldog Apák napját minden Apukának! Szeretünk Titeket!" - írta meg bejegyzésében az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi egy megható családi fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyben szerelmének hálálkodik azért, amiért ennyire csodás apa:
"Rémes vagyok a névnapok, nemzetközi vilàgnapok és egyéb fontosabb dàtumok megjegyzésében. De azt mondják, ma Apák Napja van! És ha így van, akkor èn szeretnék köszönetet mondani Neked, hogy két ilyen csodával ajándékoztál meg, és hogy minden nap óvod és szereted őket! Tudom, így lesz, míg csak lélegzel. Szeretlek és végtelenül hálás vagyok Neked a fiainkért!" - írta meg bejegyzésében.

Kandász Andi egy hosszabb posztban fejtette ki édesapja iránt érzett szeretetét, és tiszteletét, és számos fotót is megosztott kettejükről:

Kunovics Katina az égbe kívánt boldog apák napját szeretett édesapjának:

2019. június 17. 16:45

Címkék: celebszemle   németh kristóf   kollányi zsuzsi   cserpes laura   kandász andrea   kunovics katinkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG