szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Palvin Barbi ünnepel: Nagy mérföldkőhöz érkezett szerelmi kapcsolata
˝Boldog évfordulót! Szeretlek!˝ - írta meg Palvin Barbi közösségi oldalán az egyik posztjában, amit kedvesének, Dylan Sprouse-nak szánt.

Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, hiszen már egy éve annak, hogy Palvin Barbi és szerelme egy párt alkotnak. Barbinak igazán sokat kellett várnia a megfelelő férfire, hiszen közel 6 évig volt egyedül, mielőtt bekopogtatott volna nála is a szerelem!


A fiatalok igazi álompárnak számítanak, hiszen számos szuper programon részt vettek már kapcsolatuk ideje alatt, és a rajongók nagy örömére élményeiket sokszor meg is osztották követőikkel. Dylan Sprouse, Barbi szerelme egyébként az Apafej című Adam Sandler-vígjáték, majd a Disney egyik sorozatának színészeként robbant be a köztudatba.
Bensőséges kapcsolatukat a modellel sokáig titkok övezték, azonban a szépséges Barbi elmondása szerint ez alkalommal úgy érzi, megtalálta lelkitársát, így nincs szükség titkolózásra. Mi sem bizonyítja jobban, hogy komolyan tervezik közös életüket, mint hogy már össze is költöztek. Első lakásuk egy felhőkarcolóban található, lenyűgöző kilátással. A pár biztosan sokat gyönyörködik a látványban közös otthonukban, New Yorkban.

Azonban elképesztően édes és romantikus évfordulós képekkel nem csak Barbi bombázta rajongóit, hanem barátja, Dylan is felrobbantotta vele Instagram oldalát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dylansprouse által megosztott bejegyzés,


˝Már egy teljes éve vagyunk együtt a szerelmemmel. Egészen Kínától, New Yorkig, a Föld mindent pontján. Leírhatatlan boldogságomat szeretném megtartani magamnak, de azt bizton állíthatom: az életem csak jobb lett mellette.˝- írta képe alá a jóképű, fülig szerelmes színész.

Előnézeti kép forrása: Palvin Barbi Instagram-oldal

2019. június 17. 16:36

Címkék: palvin barbara   dylan sprouse   celebszemle_romantika   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG