október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dühösek és elkeseredettek Novozánszki Fanni szülei
Az ügyvédjük szerint Novozánszki Fanni családja akár úgy is gondolhatja, hogy "csődöt mondott" az igazságszolgáltatás B. László börtönből való kiengedésével.

Teljesen sokkolta Fanni édesanyját a hír, amikor megtudta, hogy házi őrizetbe kerül az a férfi, akit lánya meggyilkolásával gyanúsítanak. Az ügy kapcsán most a Mokkában szólalt meg Fanni családjának ügyvédje, aki elmondta borzasztó ritka eset az, amikor egy súlyú bűncselekmény esetében így kiengednek a börtönből egy gyanúsítottat. Dr. Lichy József megosztotta azt is, mi lehetett az oka annak, hogy elengedték a férfit, és mi fog történni ezek után.

Nem csak Fanni családja, de Jolly számára sem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen szakított párjával Suzy-val, és teljesen új életet kezdett az énekes. Jolly Suzyval való különválása után összeköltözött 17 éves fiával, kapcsolatuk pedig Szilveszterrel egyre jobb és jobb! Az énekes élete nem csak fiával való kapcsolatában vett 180 fokos fordulatot, hanem új hobbikat is talált, és teljesen megváltozott az életszemlélete is. Suzy azonban nem tűnik el teljesen az énekes életéből, hiszen továbbra is együtt koncerteznek, dolgoznak majd.

Az egész világ számára megrendítő volt a Hableány kiemelésének pillanata, melynek során a Hableány kapitányát és egy 6 éves kislány holttestét is megtalálták kedden, amikor kiemelték a hajóroncsot a Dunából. A Mokka vendége volt Gulyás Krisztián, az elhunyt hajóskapitány családjának jogi képviselője, és Sopronyi Richárd ipari búvár.

Azonban nem csak szívfacsaró eseményekről beszélgettünk ezen a héten, Kapocs Zsóka örömét osztotta meg a Mokka nézőivel. Hiszen óriási fordulatot vett Kapocs Zsóka ügye, akit több millió forinttal vert át egy vállalkozó egy lakás felújítás után. A színésznő bár visszakapta az összeget, véleménye azonban egy pillanatig sem változott a helyzetről.

Curtis sem panaszkodhat, aki hamarosan apai örömök elé néz, közben azonban rengetegen támadják is a rappert:

Jövő héten is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal várunk mindenkit a Mokkában! 

2019. június 16. 15:17

Címkék: celebszemle   novozánszki fanni   curtis   hableány   hajóroncs   Jolly   kapócs zsóka   Mokkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG