július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Teljesen kiborult Rákóczi Reni, nem úgy sikerültek a dolgai ahogy eltervezte
Rákóczi Reni nehéz napon volt túl, hatalmas rajta a terhelés.

Borzasztó rossz állapotban vágott neki az edzésnek Rákóczi Reni, az Exatlon Hungary harmadik helyezett női versenyzője. A kick-box világbajnok meg is osztotta nehézségeit és gondolatait a követőivel, őszintén beszélt arról, hogy neki is vannak sportolóként olyan napok, amikor semmi kedve sincs edzeni vagy kikelni az ágyból hajnali ötkor.
Reni azonban összeszedte magát, mert egyetlen egy cél lebeg a feje fölött: a legjobbnak maradni, hiszen nem szeretné elveszteni a világbajnoki címet.

"A mai napom nagyon nem úgy sikerült ahogy terveztem! Nekem a hét legkeményebb napja a szerda mert akkor csúcsosodik ki mindig,hogy bizony elég nagy terhelésnek vagyunk kitéve minden egyes heten! Sajnos a szerda hozza magával a csütörtöki zombiságot,amikor az ágyból sem akarsz ki kelni hajnal 05:00-kor de muszáj mert menned kell edzeni! Nem másért,hanem MAGADÉRT és a CÉLJAIDÉRT! A mai edzés 3/4 részét én a kukába dobtam volna, meg is mondtam az edzőmnek edzés közben,hogy ez egy kalap sz*r amit ma csinálok! Nyilván ez az én véleményem...Rengeteget zsákoltunk ma reggel,kemény pörgős zsákolások voltak és azt gondoltam,h sosem lesz vége,mindjárt össze esek!
Aztán amikor megkaptam a pihenőmet,ránéztem az edzőmre és közöltem vele,hogy nem állok ki mert megcsinálok meg 2 menetet!
Nem tudom milyen indíttatás volt bennem de komolyan gondoltam!...és végre elengedtem fejben az összes nyűgömet,h nem megy,nem jó,nem bírom....és az utolsó 2*4 percem magamhoz képest nagyon jól sikerült! Sokan nem tudjak de ilyen nehéz pontokon mindig arra gondolok,h mit veszíthetek ha nem csinálom!:( Én tudom! A világbajnoki övemért,amiért keményen meg dolgoztam! ....és keményebben kell,hogy dolgozzak azért,hogy meg tudjam tartani!!! A mai edzés eredménye: ... kicsináltam magam! De élek és kipihentem! Nem bántam meg!!"
- írta meg őszintén Reni.

Előnézeti kép forrása: Rákóczi Reni Instagram-oldala

2019. június 16. 13:06

Címkék: celebszemle   rákóczi renáta   Exatlon HungaryKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG