július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lebukott: Vele bújt ágyba Esztergályos Patrik
Bizonyára lányok ezrei lennének most Esztergályos Patrik hálótársa helyében! 

Egy édes kiscica társaságában fotózkodott az Exatlon Hungary sztárja az ágyban fekve, a cicus pedig nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nem csak Patrik ölelését tudhatja magáénak, hanem hamarosan saját Instagram-oldala is indul, ahol biztos követők százai lesznek arra kíváncsiak, hogy milyen izgalmakat él át nap mint nap a macsek! 

Patrik posztjából azt is megtudhatjuk, hogy a kisállatot Fricinek hívják, és már nagyon régóta érik a gondolat a sportolóban, hogy saját közösségi oldalt készítsen a cicusnak, a nagy pillanat pedig úgy tűnik most el is érkezett! 
Azonban nem csak ez az egyetlen dolog amit megtudhatunk a fotó alapján, hanem azt is, hogy a kis Frici cica nagyon fotogén is, így biztosan szenzációs képekkel fog bennünket elkápráztatni a kisállat és büszke gazdája! 

Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk Esztergályos Patrik mellett, és dokumentáltuk, hogy a verseny legjobb férfi versenyzője hogyan élte meg ezt a fantasztikus napot.

Előnézeti kép forrása: Esztergályos Patrik Instagram-oldala

2019. június 14. 8:14

Címkék: celebszemle   esztergályos patrikKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG