december 12.
Gabriella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jolly szakítása után is bomba formában van
Jolly kezében nem csak a mikrofon, de a villáskulcs is jól áll! 

Nemrégiben bombaként robbant a hír arról, hogy Jolly és Suzy külön utakon folytatják az útjukat, a mulatós sztárpár már nincsen együtt. Jolly a TV2-nek is nyilatkozott a szakításról, elmondta, hogy az élete 180 fokos fordulatot vett azóta, amióta nem alkotnak egy párt Suzy-val, de sokkal jobban érzi magát a szétválás óta. 

Nem csak lelkileg, de testileg is erősen megviselte az elmúlt időszak az énekest, hiszen Jolly egészsége is megsínylette a veszekedésekkel, konfliktusokkal teli időszakot, számos alkalommal orvoshoz kellett járnia, mert egészsége meggyengülésével jött ki rajta a stressz.

Most azonban úgy tűnik tényleg kezd egyenesbe jönni az énekes élete, hiszen számos vagány és boldog fotót posztol közösségi oldalára. Legújabb fotóján büszkén mutatta meg az énekes, hogy egy újabb hobbit talált magának, ami nem más, mint az autószerelés. Jolly nem csak munkának, hanem testedzésnek is felfogja a szerelést, és meg kell mondjuk, nagyon szexi a művelet közben az énekes! 

A különválásról a Mokka adásában beszélt az énekes:

Jolly egész nehéz időszakot él át mostanában, korábban nagy port kavart az az állítása, hogy véleménye szerint a spanyol világsztár Enrique Iglesisas ellopta az egyik dalát:

2019. június 14. 6:36

Címkék: celebszemle   Jollyhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG