október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Már nem is tűnnek ikreknek a ma 33 éves Olsen-lányok
A 2000-es évek gyereksztárjai úgy látszik végérvényesen felnőttek, karrierjük kezdete óta pedig hatalmasat változtak az Olsen-ikrek.

Ma ünnepli 33. születésnapját az ikonikus ikerpár, akiknek filmjein több generáció is felnőtt. A népszerű ikerlányok sajnos ma már nem forgatnak filmeket, gyerekszínészként azonban számos meghatározó és emlékezetes családi filmet készítettek.

A lányok természetes bájukkal robbantak be a filmkészítés világába, karrierjük idején számos szuperprodukcióban szerepeltek, a hírnevet azonban a Bír-Lak és a Kettőn áll a vásár hozták meg számukra.

Az ikrek hamar rákaptak a siker ízére, így a 90-es és a 2000-es évek elején folyamatosan újabb és újabb filmekkel rukkoltak elő, amelyekben természetesen mind ők voltak a főszereplők. Habár alkotásaikat koránt sem lehet Oscar-díjas műremekeknek nevezni, mégis rengeteg fiatal és felnőtt számára biztosított jó szórakozást a lányok mozija.

Mary-Kate és Ashley számos fantasztikus helyre repítették el a tévénézőket, a Párosban Párizsban filmjüknél megismerhettük a fények városát; a Karibi vakáció alatt a lélegzetelállító Bahamákat és az Atlantis Hotelt; a Ne szólj szánk kapcsán Ausztráliába juthattunk el, a Ketten a slamasztikában filmjük pedig London szépségeit mutatta meg a nézőknek.

A lányok természetesen mindegyik filmjükben kifogástalan külsővel álltak a kamerák elé, nekik azonban ez sem volt elég, és számos kezelésnek vetették alá magukat, hogy az idő biztosan ne fogjon majd ki rajtuk. Pedig nem lett volna szükségük beavatkozásokra, az biztos:


Mary-Kate mindezek mellett pedig csontsoványra fogyott, eleinte tagadta azt, hogy bármi baj lenne vele, a képek azonban magukért beszélnek.

A lányok utolsó közös filmje a New York-i bújocska során még nem tűnt úgy, hogy nagy lenne a baj, de már ekkor elkezdett látszani az, hogy a két lány nem egészen hasonlít egymásra. A lányok 15 éve kiszálltak a filmezésből, nem is állnak kamera elé, hanem saját divatcégükkel és jólmenő cukrászatukkal keresik meg a kenyérre valót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New York Minutes

Mary-Kate Ashley Lizzie Olsen (@marykateashleyolsen4201) által megosztott bejegyzés,

Mary-Kate nem csak csontsoványra fogyott anorexiája miatt, de az arcán végzett plasztikai beavatkozások és fiatalító injekciók úgy átformálták, hogy ma már meg sem mondanánk a két lányról, hogy ikrek. Mary-Kate jóval öregebbnek tűnik Ashley mellett, egyes szóbeszédek szerint pedig leginkább hozzáöregedett 50 éves férjéhez, Olivier Sarkozy-hez.

Ashley arca még emlékeztet a régi önmagára:

Azonban nem érdemes amiatt csüggedni, hogy a lányokat már nem láthatjuk a képernyőn, hiszen testvérük a szintén csodálatos Elizabeth Olsen-t olyan kasszasikerekben láthatjuk mint a Bosszúállók sorozat vagy a Godzilla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
2019. június 13. 11:00

Címkék: celebszemle   mary-kate olsen   ashley olsen   olsen-ikrekhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG