május 26.
Fülöp, Evelin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Váratlan fordulat: Jolly és Suzy együtt folytatja tovább
A pár szétválása az élet nem minden területén volt érvényes.

Hatalmasat változott Jolly élete azóta, amióta külön költözött Suzy-tól, egy dolog azonban nem módosul majd meg az énekes életében: továbbra is koncertezik exével, így számos fellépésen láthatjuk még őket együtt.

Jolly a karrieren kívül azonban nem folytatja tovább Suzyval, már külön is költözött egymástól a mulatós sztárpár, az énekes pedig most 17 éves fiával, Szilveszterrel osztja meg otthonát. Jolly őszintén beszélt arról is a Mokka nézőinek, hogy élete 180 fokos fordulatot vett azóta, amióta nem alkotnak egy párt Suzy-val.
Örül annak, hogy végre kicsit több ideje van Szilveszterrel foglalkozni, emellett pedig karrierje is sokkal kiegyensúlyozottabb lett a különválás óta, hiszen nem nyomják rá hangulatára a bélyeget az állandó veszekedések.

Az énekes egészsége is megsínylette a veszekedésekkel, konfliktusokkal teli időszakot, számos alkalommal orvoshoz kellett járnia, mert egészsége meggyengülésével jött ki rajta a stressz.

Jolly tehát új életet kezdett, sok mindent másképp csinál, azonban bevallotta:
"A mai napig is vannak fájdalmaim másokkal kapcsolatosan, de rájöttem arra, hogy jó választás volt az a döntés amit hoztam/hoztunk. Hiszen az állandó veszekedések, mindennapos civakodások egy idő után nem tudnak folytatódni az ember életében, mert még a gyermekünknek is, és mindenki másnak is rossz."

Jolly egész nehéz időszakot él át mostanában, korábban nagy port kavart az az állítása, hogy véleménye szerint a spanyol világsztár Enrique Iglesisas ellopta az egyik dalát:

2019. június 12. 10:35

Címkék: celebszemle   Jolly   Suzy   válásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG