október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Amióta anya lett, más nőnek érzi magát Ördög Nóra
Fantasztikus izgalmakat élhettünk át ezen a héten is a Mokka és a FEM3 Café adásaiban.

Egyik legjelentősebb beszélgetésünket Joshi folytatta le Ördög Nórával, melynek során Nóri őszintén mesélt arról, hogy hogyan változott meg az élete az anyaság óta, és hogy építette fel a ma már szárnyaló karrierjét.

Ha már karrierbéli siker, érdemes megemlíteni Csepregi Éva sikereit is, aki fantasztikus élményeket élhetett át Amerikában barátainak és rajongóinak köszönhetően.

Nem csak karrierbeli, hanem magnéleti örömökről is tudósítottunk. Szerdai egyik beszélgetésünk vendége Hajas László volt, aki 22 év után újra kimondta a boldogító igent feleségével, de nem akárhol, hanem a Maldív-szigeteken mezítláb a fehér homokban. Az eseményről és érzelmeikről a mesterfodrász mesélt a Mokka műsorvezetőinek.

Nem csak a mesterfodrász szárnyal a boldogságtól, Balázs Andi is teljes mértékben elégedett az életével. Andi a Mokka konyhájában készített isteni reggelit és közben arról mesélt, hogy mennyire tudja elfogadni magát úgy, ahogy van. Tavaly megfogadta, hogy megszabadul 10 kilótól, amit sikerült túl is lépnie, ám tovább nem megy, mert elmondása szerint ő úgy él, ahogy jól érzi magát és ezt próbálja átadni mindenki másnak, mert fontos az elfogadás, ami hatással lehet az egész környezetünkre.

2019. június 9. 10:26

Címkék: celebszemle   Mokka   ördög nóri   csepregi éva   hajas lászló   balázs andihirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG