október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így tiszteleg a Dunán történt hajóbaleset áldozatai előtt Varga Viktor
Mindenkit megráztak az elmúlt napok borzalmas eseményei, Varga Viktor is méltó módon szeretett volna tisztelegni a tragédia áldozatai előtt...

A Hableány hajó tragédiája számos halálos áldozattal járt, többeket azonban még mindig keresnek. 2019. május 29 sokáig bent él majd az emberek emlékezetében, ugyanis ezen az éjszakán összeütközött két hajó a Dunán, egy nagyobb, Viking névre keresztelt hajó elsüllyesztett egy kisebb hajót, a Hableányt, rajta 34 emberrel.

A Hableány hajó a Duna mélyére süllyedt, ahonnan cikkünk megírásáig még nem sikerült kiemelni a roncsot. A hajó már több mint egy hete fekszik a vízfelszín alatt, és kiemelése több okból sem lesz egyszerű, emellett pedig a kegyeletsértés kérdése is nehezíti a munkálatokat.

A borzalmak megráztak minden érintett nemzetet, több híresség is reagált a tragédiára, Varga Viktor azonban valami ennél is többet tett, már ami a halottak előtt való adózást illeti. Az énekes egy neon színű mentőmellény ruhát készített el, amelyet büszkén meg is mutatott követőinek, akik egytől egyig fantasztikus ötletnek tartották Viktor egyedi tiszteletadási módszerét.

Előnézeti kép forrása: Varga Viktor Instagram-oldala

2019. június 7. 12:15

Címkék: celebszemle   varga viktorhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG