február 27.
Ákos, Bátor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi megmutatta smink nélkül arcát: Ledöbbentünk a ˝valóság˝ láttán
Fontos ügy mellett kampányol Tóth Gabi, smink nélküli arcát mutatta meg a nagyvilágnak az üzenet hatásosságának növelése kedvéért.

Manapság egyre több híresség mutatkozik smink nélkül, azonban még mindig inkább az az elfogadott, hogy talpig mázolva, tökéletes arccal mutatkoznak sztárjaink a nagyvilágban és az internetes felületeken is. A tökéletesség mintája sajnos irreális elvárásokat emel egy átlagember felé, akiknek sokszor sem idejük, sem megfelelő drága kozmetikai eszközük, sem kedvük nincs egy tökéletes smink elkészítéséhez. Mindezek ellenére azonban mindenkiben megvan a vágy arra, hogy szépnek érezze magát, tökéletlenül, több kiló smink nélkül is.

A várandós Tóth Gabi most a természetesség mellett kampányol legújabb videójában, őszintén megosztotta követőivel, hogy bizony neki is vannak bőrhibái, szeplői, amiket megtanult elfogadni, sőt szeretni! Meg kell mondjuk, az énekesnő döbbenetesen szép smink nélkül is, nincs miért szégyenkeznie! 

"Olyan életet élünk, ahol mindenki a tökéletesért próbál mindent megtenni. Közben elfelejtjük azt a természetes állapotunkat, ahol az egyedi dolgainktól válhatunk széppé. Engem is sokat piszkáltak már azért, hogy egyedien szép szeplőim vannak. :) Egyedi elrendezéssel, ők hozzám tartoznak, én tőlük is vagyok az a természetes lány, nő, aki ma vagyok. Néha szaporodnak, néha bujkálnak, de velük együtt tekinthetek mindennap önmagamra. Most már nem hallgatok másra, nem tud érdekelni, ha ez mást zavar. Megszerettem őket és nektek is megmutatom. Amikor a tükörben láthatom őket, akkor tudom, hogy ők az egyéniségemhez hozzátesznek, és nem elvesznek." - írta meg posztjában az énekesnő.

Tóth Gabi körülbelül két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy gyermeket vár párjával, Krausz Gáborral. Az énekesnő a felhők felett jár a boldogságtól azóta is, és őszintén mesél mindenkinek az állapotosság viszontagságairól és a Sztárban Sztár leszek! műsoráról is, ahol mester szerepet tölt majd be az énekesnő.

2019. június 7. 6:30

Címkék: celebszemle   tóth gabiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG