november 23.
Kelemen, Klementina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szakított az álompár: Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili megerősítették szakításukat
Véget ért az olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és az énekesnő kapcsolata. A találgatások után a pár a TV2-nek hivatalosan is megerősítette a különválást egy exkluzív nyilatkozatban. 

A bulvárlapok napok óta fejtegetik, hogy vajon mi történhetett Lili és Sanyi kapcsolatában, és mi állhat annak hátterében, hogy saját közösségi média felületeikről eltűntek a közös képeik. A híresztelések igaznak bizonyultak, most már hivatalos: szakított az álompár.

A szerelem decemberben szövődött Péterffy Lili és az Ázsia Expressz 2 sztárja, Liu Shaolin Sándor között, s bár a pár azt nyilatkozta a tisztelet egymás személye és munkája iránt töretlen, útjukat ezentúl mégis külön folytatják.

A pár végre megtörte a csendet, és nyilatkozott csatornánknak az elválásukról. Elmondták, hogy különválásuk legfőbb oka a távolság és a rengeteg elfoglaltság. A sok külön töltött idő pedig nem tesz jót egy kapcsolatnak. Lilinek énekesnőként állandóak voltak a próbái és a fellépései, míg élsportolóként Sanyi idejének legnagyobb részét az edzések, a felkészülés és persze a versenyek tették ki. Így a pár nem tudott annyi időt fordítani a kapcsolatra, amennyit szeretett volna.

„Lili fellépései és Shaolin hetekig tartó távolléte, nagyrészt az Ázsia Expressz 2 forgatásához kapcsolódóan, erre kényszerítettek minket. A fizikai távolság felőrölte a kapcsolatunkat.”  - mondta el szakításuk okát a pár.

lilishao2.jpg

Előnézeti képek forrása: Péterffy Lili és Liu Shaolin Instagram-oldala

2019. május 28. 14:00

Címkék: celebszemle   liu shaolin sándor   szakítás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG