október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hódi Pamela őszinte vallomása: ezt a dolgot sosem bánta meg a gyermeknevelésben
Számos izgalmas tartalommal jelentkeztünk a Mokka adásaiban ezen a héten, rengeteg fontos és érdekes témát boncolgattunk a kamerák előtt.

Fontos témáink egyike volt, hogy hogyan viselik a gyermekek a sok bántást és támadást, amit már kicsi korukban kapnak. A témában Hódi Pamela is megszólalt, aki elmondta, komoly okai vannak annak, amiért nem szerette volna, ha kislányáról mindenféle tartalmak kikerülnének az internetre.

Nem csak a kis Nati volt az, akit szülei óvtak és féltettek az ócsároló kommentektől, Rubint Réka is fájó szívvel emlékezett vissza arra az időre, amikor még testsúlya miatt bántották az ifjabb Schobert Norbit. A kisfiú el is olvasta a gyalázó és sértő kommenteket, amiket korábban neki szántak, így ezek miatt is elhatározta, hogy változtatni fog: leadott 12 kilót, és fantasztikusabban néz ki, mint valaha!

Nem csak gyermekkorban érhetik nehézségek az embert, Király L. Norbi például az éneklés mellett újabb állást is bevállalt. Az énekes elmondta, hogy miért volt szüksége arra, hogy megtegye ezt a lépést, és a kamerák előtt bemutatta új munkáját is.

Gyurta Dániel pedig a gyermekek megsegítéséért kampányolt. Az úszó évek óta segíti az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, ugyanis régóta szívügyének érzi a rászoruló gyermekek helyzetének javítását.

Jövő héten is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal jelentkezünk majd!

2019. május 25. 15:40

Címkék: celebszemle   Mokka   gyurta dániel   rubint réka   schobert norbert   hódi pamela   király l. norbihirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG