július 16.
Valter

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiss Virág fitneszbajnok elmondta a bomba forma titkát
Kiss Virág közösségi oldalán osztotta meg, hogy mit eszik egy sikeres versenye után.

A szépséges fitneszbajnok hetedik helyet ért el az Arnold Classic Afrika pro bikini-n, ami hatalmas előrelépés a korábbi 24. helyéhez képest. A sportolónő megírta, hogy bár megtehetné, hogy csoki hegyekben pancsoljon a sikeres szereplés után, mégsem ezt teszi, hanem most is egészséges ételeket választ. Ez az igazi egészséges életmód!

Kiss Virág még pár kérdésre is választ adott Instagram-posztjában.

"Jöhetnének a csokibanfánkban fürdős verseny utáni képek vagy írhatnám ezt a képem alá hogy #healthychoice.
Egyik se én lennék..elmondom nektek mi van:
Verseny után egyszerűen a zöldséget&gyümölcsöt kívánom, mert imádom őket. Úgyhogy ezért választottam quinoa salátát sok zöldséggel, narancs-répa lével.
Miért nincs benne hús? Mert baromira nem kívántam. Nyugodjál meg nem lettem vega, csak a hetekig tartó napi 700-800g pulykától kicsit besokalltam.
Nem is ettél csokit?? De ettem, pár kocka kindert színpadra lépés előtt. Van a bőröndömben még mindig egy csomó bontatlan csoki, de nem kívánom az édeset. A sós dolgokat igen: tészta, kenyér, vaj, só ezek jöhetnek.
Fáradt vagy? Picit még igen, ki kell aludnom magam, visszatöltődöm kicsit és újra a régi leszek!" - írta meg válaszait és véleményét a szépséges fitneszgirl.

A lényeget tehát levontuk: lehet csokit enni, de csak mértékkel, és csak akkor, ha igazán kívánjuk. Nem alkalomhoz kötött a jutifalat cukor! 

Előnézeti kép forrása: Kiss Virág Instagram-oldala

2019. május 21. 14:13

Címkék: celebszemle   fitneszKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG